مواد لازم و آموزش سالاد خسروشاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد خسروشاهی
سالاد خسروشاهی یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که میتوانیم به عنوان وعدهای کامل از آن استفاده کنیم. برای یادگیری مراحل تهیه آن با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
فلفل دلمهای سبز | ۱ عدد |
کنسرو ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
زیتون | ۸ عدد |
سیر | ۲ حبه |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست پرچرب | ۴ قاشق غذاخوری |
سس فرانسوی (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
سس رنچ (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
چیپس خلالی | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سالاد خسروشاهی
مرحله اول
برای تهیه سالاد خسروشاهی خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم. سپس مرغ را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و سیر به قابلمه اضافه میکنیم. بعد، آب را به اندازهای اضافه میکنیم که مواد را بپوشاند.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه میدهیم که مرغ به خوبی بپزد. پس از یک ساعت، وقتی مرغ کاملاً پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و بگذارید خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله، با کمک چنگال، مرغ را له میکنیم تا به صورت ریش ریش در بیاید. سپس قارچها را شسته و به صورت ورقهای برش میزنیم، …
“““html
سپس پوست پیاز را جدا کرده و آن را به صورت خلالی میخرد کنیم.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. سپس پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا پیاز طلایی و ترد شود. بعد از آن، آن را روی یک دستمال حولهای قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه میدهیم روغن اضافی پیاز کاملا گرفته شود. در همین حین، حرارت تابهای که پیاز را در آن سرخ کردهایم را افزایش میدهیم. سپس قارچهای اسلایس شده را به آن اضافه کرده و به سرعت تفت میدهیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که باید حرارت بالا باشد تا قارچها سرخ شوند و مایع نریزند. در ادامه، در یک کاسه مناسب پیاز سرخ شده، مرغ ریش ریش شده و قارچ سرخ شده را اضافه میکنیم. سپس ذرت شیرین را هم به این مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا زیتون را به صورت حلقهای برش میزنیم و به مخلوط مرغ اضافه میکنیم. بعد از آن، فلفل دلمهای را به صورت نازک برش میزنیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، فلفل دلمهایهای نازک را به تابه اضافه کرده و سرخ میکنیم. سپس آنها را به مخلوط مرغ اضافه میکنیم. حالا مواد را به آرامی مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند. در ادامه، در یک کاسه جداگانه مقداری ماست میریزیم.
مرحله نهم
حالا سس فرانسوی، سس مایونز و سس رنچ را به ماست اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس نمک، فلفل سیاه و آب لیمو تازه را به مخلوط سس میافزاییم و خوب به هم میزنیم تا کاملاً ترکیب شوند.
مرحله دهم
در این مرحله، مخلوط سس را روی مواد میانی میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا سس به خورد مواد برود. سپس یک ظرف مناسب انتخاب میکنیم و مقداری از چیپس خلالی را درون آن میریزیم.
مرحله یازدهم
توجه داشته باشید که به جای چیپس خلالی میتوانید از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید. سپس مقداری از مواد میانی را روی چیپس خلالی میریزیم و دوباره مقداری چیپس خلالی روی آن میریزیم.
مرحله دوازدهم
در نهایت، دوباره از مواد میانی روی چیپس خلالی میریزیم. در آخر، این سالاد خوشمزه را با چیپس خلالی و پیاز سرخ کرده تزئین کرده و با نان باگت و نوشابه در کنار عزیزان به عنوان یک غذای کامل میل نمایید. نوش جان.