مواد لازم و آموزش سالاد ذرت مکزیکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد ذرت مکزیکی
سالاد ذرت مکزیکی یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار جهانی است که به روشهای مختلفی درست میشود. برای یادگیری روش تهیه این سالاد خوشمزه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کنسرو ذرت | ۳ فنجان |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
فلفل دلمهای سبز | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گشنیز خرد شده | ½ فنجان |
پیازچه خرد شده | ۲ عدد |
فلفل دلمهای قرمز | ۱ عدد |
مواد لازم سس سالاد | |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
آب لیمو ترش | ¼ پیمانه |
شکر قهوهای | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه سالاد ذرت مکزیکی
مرحله اول
برای درست کردن سالاد ذرت مکزیکی ابتدا گوجهفرنگیها را بشویید و به صورت کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. سپس فلفل دلمهایهای سبز و قرمز را نیز بشویید و سر و دانههای داخل آنها را خارج کنید.
مرحله دوم
سپس پیاز را پوست بکنید و بشویید و آن را هم به صورت کوچک خرد کنید. پیازچهها را نیز تمیز کنید، بشویید و خشک کنید.
مرحله سوم
حالا همه مواد خرد شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ذرت پخته شده و گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید. سپس با قاشق همه مواد را خوب مخلوط کنید. حالا به سراغ تهیه سس سالاد میرویم.
مرحله چهارم
برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون را به همراه شکر قهوهای، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه کوچک بریزید و با قاشق یا همزن دستی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
اکنون سس آماده شده را روی سالاد بریزید و به آرامی با قاشق سالاد را هم بزنید تا همه مواد به خوبی طعمدار شوند. سپس سالاد را در ظرف مورد نظر بگذارید و در یخچال قرار دهید. سالاد ذرت مکزیکی را سرد سرو کنید و لذت ببرید.