مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد فتوش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد فتوش

سالادمشهور فتوش یکی از سالادهای خوشمزه و سنتی است که در بسیاری از کشورهای جهان تهیه می‌شود. این سالاد معروف به دلیل طعم عالی‌اش در لبنان بسیار محبوب است و در سایر نقاط دنیا هم طرفداران زیادی دارد. سالاد فتوش می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف شود، مشابه سالاد الویه و سالاد ماکارونی. طعم این سالاد به خاطر رب انار ملس است، اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید از رب انار ترش هم استفاده کنید تا مزه سالاد کمی ترش‌تر شود. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد خوشمزه، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای 4 نفر
نان پیتا 1 عدد
روغن زیتون ½ قاشق غذاخوری
کاهو 200 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
پیازچه خرد شده ½ پیمانه
ترب قرمز 4 عدد متوسط
نعنا ½ پیمانه
جعفری ½ پیمانه
مواد لازم سس
رب انار ملس ½ پیمانه
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
سماق ½ قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه هر کدام 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه سالاد فتوش

مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه، ابتدا نان پیتا را روی تخته برش بگذارید و با چاقو به تکه‌های 2 سانتی متری برش بزنید. سپس در یک تابه، کمی روغن زیتون بریزید و تکه‌های نان را به تابه اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس با قاشق نان‌ها را بچرخانید تا تمام قسمت‌هایشان به روغن زیتون آغشته شود. فر…

“`html

فر را روشن می‌کنیم و دما را بر روی 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم. سپس تابه‌ای که حاوی نان‌ها است را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا نان‌ها برشته و رنگ طلایی بگیرند.

مرحله سوم

در این مرحله، کاهوها را خوب می‌شوییم و آن‌ها را در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان برود. سپس روی تخته آشپزخانه، آن‌ها را خرد می‌کنیم و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. خیار را هم می‌شوییم و از وسط نصف می‌کنیم.

مرحله چهارم

حال هر نیمه خیار را به صورت عمودی دو تا سه برش می‌زنیم و بعد به اندازه تقریبی دو سانتیمتر به صورت افقی خرد می‌کنیم و در کاسه می‌ریزیم. سپس گوجه‌ها را هم می‌شوییم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

پیازچه‌ها را تمیز می‌کنیم، می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم و به سالاد اضافه می‌کنیم. تربچه‌ها را هم پاک کرده، خوب می‌شوییم و حلقه‌ای برش می‌زنیم و به مواد سالاد می‌افزاییم.

مرحله ششم

در این مرحله، نعناع و جعفری را تمیز کرده و می‌شوییم، سپس با یک دستمال آن‌ها را خشک می‌کنیم. برگ‌های آن‌ها را بدون برش زدن به سالاد اضافه می‌کنیم و در آخر نان‌های برشته و طلایی شده پیتا را به سالاد می‌افزاییم.

مرحله هفتم

سپس تمام مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و کاسه سالاد را در یخچال می‌گذاریم تا سالاد فتوش خنک شود. سپس می‌توانید آن را با سس دلخواه خود سرو کنید و لذت ببرید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا