مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد والدورف برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سالاد والدورف

سالاد والدورف یک سالاد خوشمزه و جذاب آمریکایی است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذا یا یک شام سبک سرو کرد. تاریخچه این سالاد به بیش از ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد و برای اولین بار در هتل والدروف شهر نیویورک تهیه شده است. این سالاد با سیب تازه درست می‌شود و شامل سیب تازه (قرمز یا سفید)، کرفس تازه، گردو (یا بادام‌زمینی) و سس مایونز است. این سالاد به دو نوع تهیه می‌شود: یکی فقط شامل سبزیجات است و دیگری که با مرغ پخته و گریل شده ترکیب می‌شود و به آن چیکن والدورف می‌گویند. سالاد والدورف معمولاً بر روی برگ‌های تازه و جوان کاهو سرو می‌شود و مقدار مناسبی از سالاد در ظرف بر روی این برگ‌ها قرار می‌گیرد. این سالاد طعم خاصی دارد و به خاطر روش سرو و مزه‌ی عالی‌اش در سراسر دنیا محبوب است. در برخی نسخه‌های سالاد والدورف از عسل برای طعم متفاوت استفاده می‌شود و در برخی دیگر از کشمش، دانه‌های انگور، جعفری خرد شده و بادام‌زمینی نیز استفاده می‌شود. این مواد اضافی به سلیقه خودتان بستگی دارد. سالاد والدورف می‌تواند یک گزینه خوب و خوشمزه برای وعده شام باشد بدون اینکه باعث اضافه وزن شود و وعده‌ای سبک به حساب می‌آید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سالاد والدورف، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
عسل ۱ قاشق غذا خوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیب سبز ۲ عدد
کرفس ۴ شاخه
کاهو ۱ عدد
گردو یک سوم پیمانه
کشمش یک چهارم پیمانه
سس مایونز نصف پیمانه
آب لیمو ترش ۳ قاشق چای خوری

آموزش سالاد والدورف

مرحله اول

برای تهیه سالاد خوشمزه والدورف، اول یک کاسه بردارید و در آن ماست، سس مایونز، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید. ساقه‌های کرفس را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، کاهو را هم به صورت ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سپس سیب سبز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. بعد از آن، همه مواد را به سس اضافه کنید. سپس گردو و کشمش را هم به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم

حال مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با سس ترکیب شوند و طعم‌دار شوند. سپس یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا طعم سس به خوبی به سالاد برود. بعد از آن، سالاد را در ظرف مناسب سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا