مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد چوپان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد چوپان

سالاد چوپان یکی از سالادهای ساده و خوشمزه ترکیه است که می‌توانید آن را با طعم‌های مختلف درست کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این سالاد، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی ۳ عدد
خیار ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سماق ½ قاشق چایخوری
دانه انار ۲ قاشق غذاخوری

آموزش سالاد چوپان

مرحله اول

برای درست کردن سالاد چوپان به روش ترکی، اول از همه خیار را پوست کنده و به قطعات کوچک، مثل سالاد شیرازی، برش می‌زنیم. سپس پیاز را پوست کرده و همراه با گوجه فرنگی، ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، خیار، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. بعد از آن، قسمت‌های اضافی فلفل دلمه‌ای را برش می‌زنیم و به قطعات کوچک خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

می‌توانید به جای فلفل دلمه‌ای، از فلفل شیرین رنگارنگ هم استفاده کنید. سپس جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به مواد داخل کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود.

مرحله چهارم

برای درست کردن سس سالاد، روغن زیتون، سماق و آب لیمو ترش را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه خود را اضافه می‌نماییم.

مرحله پنجم

مواد سس را خوب ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند و سپس آن را به کاسه سالاد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا سس به تمام قسمت‌های سالاد برسد. در آخر دانه‌های انار را روی سالاد ریخته و سرو می‌کنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که این سالاد با مواد مختلف سرو می‌شود. اگر دوست دارید می‌توانید به جای انار، از پنیر خرد شده یا سس انار نیز استفاده کنید. می‌توانید برحسب سلیقه خود یکی از این موارد را انتخاب کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا