مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد کاردینال خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سالاد کاردینال

سالاد کاردینال یکی از سالادهای خوشمزه و معروف است که ریشه آن به فرانسه برمی‌گردد. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ساقه کرفس ۲ عدد
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
کالباس ۱۰۰ گرم
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
برنج پخته ۵ قاشق غذاخوری
خیار شور ۲۰۰ گرم
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کاردینال

پخت سیب زمینی ها

برای درست کردن سالاد کاردینال قالبی، ابتدا سیب زمینی‌ها را با ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چای‌خوری نمک در یک قابلمه قرار می‌دهیم و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب سریع‌تر بجوشد و سیب زمینی‌ها نرم شوند.

خرد کردن کرفس و خیارشور

بعد از پخته شدن، سیب زمینی‌ها را پوست می‌گیریم و به صورت مکعبی خرد می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس ساقه‌های کرفس و خیارشور را هم به صورت مکعبی خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم.

خرد کردن کالباس

حالا کالباس را هم به صورت مکعبی خرد می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس مغز گردو و برنج پخته‌شده را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم.

تهیه سس

در این مرحله، سس مایونز، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب می‌کنیم. سپس این سس را به کاسه سالاد اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.

فرم دادن و استراحت در یخچال

سپس داخل قالب را کمی نم‌دار می‌کنیم و یک پلاستیک فریزر روی آن قرار می‌دهیم. حالا سالاد را درون قالب می‌ریزیم و با قاشق خوب فشرده می‌کنیم. بعد از آن، سالاد را در یخچال قرار می‌دهیم تا فرم بگیرد.

سرو

سالاد حداقل ۲ ساعت در یخچال می‌ماند تا بتوانیم آن را به صورت قالبی از قالب خارج کنیم. بعدها یک بشقاب روی درب قالب می‌گذاریم و قالب را روی بشقاب برمی‌گردانیم و سپس پلاستیک فریزر را از سالاد جدا می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا