مواد لازم و آموزش سبزی پلو با تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سبزی پلو با تن ماهی
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است. این غذا که خوشمزه و خوش عطر است، نه تنها در تمام طول سال طرفداران زیادی دارد، بلکه در شب عید نوروز هم به عنوان غذای ویژهای تهیه میشود. پختن ماهی روشهای خاص خود را دارد و بعضی از ماهیها نیاز به سیخ زدن دارند که ممکن است مشکلساز باشد. در این دستور از تن ماهی استفاده میشود که تهیه آن آسان و سریع است و طعم خوبی دارد. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه سبزی پلو با تن ماهی، همراه با سایت آموزشی رضیم باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیر تازه با ساقه | ۳ شاخه |
زردچوبه و فلفل و نمک | به مقدار لازم |
سبزی گشنیز وشنبلیله (به نسبت ۵ و ۱) | ۴۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
ادویه بندری | ۱ قاشق غذا خوری |
تن ماهی | ۳ عدد |
برنج | ۳ پیمانه |
آموزش سبزی پلو با تن ماهی
مرحله اول
برای شروع تهیه سبزی پلوی خوشمزه با تن ماهی، ابتدا سبزی خرد شده را در یک تابه با مقداری روغن تفت میدهیم تا رنگ آن تیره و سرخ شود. سپس آن را کنار میگذاریم. همچنین سیر را با ساقهاش خرد میکنیم و یک تابه آماده میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، تابه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم تا روغن خوب داغ شود. سپس سیر و ساقهاش را به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا عطر زردچوبه آزاد شود.
مرحله سوم
در این مرحله، سبزیهای سرخ شده را به مخلوط اضافه میکنیم و با سیر تفت میدهیم. سپس ادویه بندری و رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه میکنیم و ترکیب را تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. در نهایت، تن ماهیها را درون آب میریزیم و میگذاریم بجوشد.
مرحله چهارم
این ترکیب را به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم بجوشد. سپس تن ماهیها را باز کرده و به سبزی اضافه میکنیم و به آرامی تفت میدهیم تا خوب مخلوط شوند. برنج را از ۱ ساعت قبل با نمک خیس میکنیم و سپس یک قابلمه را پر از آب کرده و نمک را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس قابلمه را روی حرارت بالا میگذاریم تا به جوش بیاید. بعد از آن، آب برنج را خالی میکنیم و برنج را به آب در حال جوش اضافه میکنیم. باید حرارت را خیلی بالا نگه داریم تا آب برنج سریعاً به جوش بیاید.
مرحله ششم
وقتی که آب روی برنج جوش آمد، کف آن را میگیریم. زمانی که برنج نیمپز شد، آن را آبکشی کرده و کنار میگذاریم. کف یک قابلمه را روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. سپس نان را کف قابلمه برای تهدیگ میگذاریم.
مرحله هفتم
سپس یک لایه برنج را بر روی تهدیگ بهطور یکنواخت میریزیم تا کامل پوشانده شود. بعد از آن یک لایه از مخلوط سبزی و ماهی را روی آن میریزیم و دوباره یک لایه برنج اضافه میکنیم. این کار را به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود.
مرحله هشتم
در این مرحله قابلمه را روی شعله پخش کن قرار میدهیم و دمکنی روی آن میگذاریم و میگذاریم تا دم بکشد و بپزد. وقتی که برنج کاملاً دم کشید، آن را در ظرف مناسب سرو کرده و با سالاد شیرازی همراه میکنیم.