مواد لازم

مواد لازم و آموزش سمبوسه با ساندویچ ساز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سمبوسه با ساندویچ ساز

سمبوسه یک خوراکی خوشمزه و سریع است که در مناطق جنوبی ایران بیشتر تهیه می‌شود و خیلی زود آماده می‌شود. این غذا اصالتاً به آبادان برمی‌گردد و به همین دلیل در جنوب ایران طرفداران بیشتری دارد. سمبوسه معمولاً با سس قرمز سرو می‌شود و تهیه آن بسیار راحت و سریع است. این خوراکی به‌عنوان بخشی از فست فودهایی مانند فلافل، سوسیس بندری و همبرگر شناخته می‌شود و معمولاً در بازارها به وفور پیدا می‌شود. برای یادگیری روش کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز
سیب زمینی ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
شوید خشک ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم

آموزش تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز

مرحله اول

برای تهیه سمبوسه‌ی خوشمزه با ساندویچ ساز، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد می‌کنیم. سپس آن‌ها را به همراه پیاز خرد شده، گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه در یک تابه می‌پزیم.

مرحله دوم

مواظب باشید مواد خیلی خشک نشود و کمی آبدار باشد. دو عدد نان لواش را از وسط نصف کنید. کف ساندویچ ساز را خوب چرب کرده و دو لایه نان را روی آن بگذارید. سپس مواد را روی نان پخش کنید.

مرحله سوم

اگر دوست دارید، کمی شوید و پنیر پیتزا روی مواد بپاشید. سپس دو لایه دیگر نان را روی مواد بگذارید و کمی از روغنی که در تابه باقی مانده را روی نان بالایی بمالید. حالا در ساندویچ ساز را ببندید.

مرحله چهارم

حدوداً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا سمبوسه آماده شود. نکته‌ای که باید توجه کنید این است که مواد را نباید خیلی سرخ کنید. می‌توانید از قارچ، ذرت، سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای، شوید تازه یا خشک و پنیر پیتزا نیز استفاده کنید. پس از آماده شدن، سمبوسه‌ها را در ظرف مناسب سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا