مواد لازم

مواد لازم و آموزش سمبوسه عربی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سمبوسه عربی

سمبوسه عربی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سطح جهان است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری این روش آشپزی، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ‌خوری
گشنیز ۱ مشت
نعنا ۴ برگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت سمبوسه عربی

مرحله اول

برای درست کردن سمبوسه عربی خوشمزه، ابتدا پیاز را به شكل ریز خرد می‌کنیم. سپس آن را با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. بعد از این مرحله، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه می‌کنیم و مواد را خوب تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از آن، فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کرده و به تابه می‌افزاییم.

مرحله سوم

حالا سیر را رنده می‌کنیم و به همراه پودر زنجبیل به مخلوط اضافه می‌نماییم. سپس همه مواد را خوب تفت می‌دهیم تا فلفل دلمه‌ای و قارچ به خوبی سرخ شوند. پس از سرخ شدن، گشنیز و نعناع را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از این که سبزیجات به خوبی با دیگر مواد مخلوط شدند، آب لیمو ترش را به آنها اضافه می‌کنیم و پس از یک هم زدن کوتاه، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم مخلوط گوشت به طور کامل سرد شود.

مرحله پنجم

در این مرحله یک لایه از نان یوفکا را روی سطح کار قرار داده و با کمی کره یا روغن آن را چرب می‌کنیم. سپس نان یوفکا را از وسط تا کرده و مقداری از مایه گوشت را روی نان قرار می‌دهیم و آن را به شکل مثلثی می‌پیچیم.

مرحله ششم

به همین شکل تمام سمبوسه‌ها را درست کرده و آن‌ها را در تابه سرخ می‌کنیم تا وقتی که طلایی و ترد شوند.

“““html
می پیجیم و آماده می کنیم، سپس یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم که سمبوسه ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله هفتم

بعد از اینکه روغن داغ شد، سمبوسه ها را به آرامی در روغن قرار می دهیم و می‌گذاریم تا کاملاً سرخ شوند. وقتی سمبوسه ها به خوبی سرخ شدند، آنها را روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

مرحله هشتم

اگر می‌خواهید سمبوسه‌ها ترد و شکننده باشند، حتماً بعد از سرخ کردن، روغن اضافی آنها را با دستمال حوله‌ای یا توری فلزی بگیرید. در نهایت سمبوسه‌ها را در ظرف مورد نظرتان می‌چینیم و با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا