مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوتلاچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سوتلاچ

سوتلاچ یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای است که می‌توانید به عنوان شیرینی هم از آن استفاده کنید. برای یادگیری نحوه درست کردن این دسر خوشمزه، با رضیم آنلاین همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
شیر ۱ لیتر
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱ لیوان
آرد برنج ۱ فنجان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری

دستور پخت سوتلاچ

مرحله اول

برای درست کردن سوتلاچ ترکیه‌ای اول یک لیوان شیر و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. مرتب هم بزنید تا شکر در شیر کاملا حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله، باقیمانده شکر را به همراه وانیل در یک قابلمه دیگر مخلوط کنید. سپس زرده تخم‌مرغ را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. بعد مخلوط شیر و شکر را به آرامی به این قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه به طور پیوسته هم بزنید. سپس قابلمه را کنار بگذارید. در این هنگام آرد را با کره در یک تابه مناسب تفت دهید.

مرحله چهارم

آرد را تا زمانی تفت دهید که بوی خامی آن برطرف شود. سپس مخلوط آرد و کره را به قابلمه می‌افزایید. دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مواد را خوب ترکیب کنید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه آرد کامل در شیر حل شد، قابلمه را کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس مایه سوتلاچ را در ظرف‌های کوچک سرامیکی بریزید.

مرحله ششم

در این مرحله، مقداری آب سرد در سینی فر بریزید و ظرف‌های پر از سوتلاچ را در سینی قرار دهید. پس از اینکه فر به دمای مطلوب رسید، سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا سوتلاچ آماده شود.

مرحله هفتم

وقتی که روی سوتلاچ کاراملی شد، آن را از فر بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. سپس سوتلاچ را برای حداقل ۶ ساعت در یخچال بگذارید، بعد با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا