مواد لازم و آموزش سوپ قارچ خانگی (مرحله به مرحله)

طرز تهیه سوپ قارچ
سوپ قارچ یکی از سوپهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که در کشورهای مختلف به روشهای گوناگون درست میشود. برای یادگیری این دستور پخت بینالمللی، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
تره فرنگی | ۱۰۰ گرم |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
هویج | ۲ عدد متوسط |
کره | ۱۰۰ گرم |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ قارچ
آماده سازی قارچ
برای آمادهسازی سوپ قارچ خوشمزه، ابتدا قارچها را با یک پارچه مرطوب پاک میکنیم و سپس در یک آبکش قرار میدهیم تا آب آنها برود (بهتر است پوست روی قارچها را نیز بکنید). سپس قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده و کنار میگذاریم.
خرد کردن پیاز
در این مرحله، پیازها را پوست گرفته و میشوییم و سپس به شکل نگینی خرد میکنیم و داخل یک بشقاب میریزیم و کنار میگذاریم. تره فرنگیها را نیز میشوییم و داخل آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آنها برود.
خرد کردن تره ها و هویج ها
هویجها را با پوستکنی تمیز کرده و میشوییم و روی تخته خرد میکنیم (میتوانید آنها را رنده کنید) و کنار میگذاریم، سپس ترهها را هم با چاقو خرد میکنیم. یک قابلمه را روی حرارت کم میگذاریم.
تفت دادن پیاز و افزودن مواد
سپس کره را داخل قابلمه میریزیم تا ذوب شود و بعد پیازهای خرد شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم شوند. کمی زردچوبه را روی پیازها میپاشیم و دوباره هم میزنیم تا پیازها عطر و رنگ زردچوبه را به خود بگیرند. سپس تره فرنگی و هویج را نیز به قابلمه اضافه میکنیم.
مخلوط کردن مواد با قارچ
حالا به مدت ۱۰ دقیقه مواد را تفت میدهیم و سپس قارچهای خرد شده را به مخلوط اضافه میکنیم و دوباره همه مواد را هم میزنیم تا قارچها نرم شوند. بعد از آن، شیر و خامه را از یخچال خارج میکنیم. تا با دمای محیط سازگار شود و زمان افزودن به سوپ بریده نشود.
اضافه کردن آرد
آرد سفید را به آرامی داخل ۱ لیوان آب جوش میریزیم و هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود و هیچ گولهی آردی باقی نماند. سپس این مخلوط را به مواد موجود اضافه میکنیم و بعد بلافاصله ۳ لیوان آب جوش (اگر از آب مرغ استفاده کنید، طعم سوپ خیلی بهتر میشود) هم روی مواد میریزیم.
افزودن ادویه و شیر
حالا کمی فلفل سیاه و نمک به مواد سوپ اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که سوپ به جوش بیاید و ۵ دقیقه بجوشد. سپس شیر که به دمای اتاق رسیده را به آرامی به سوپ اضافه میکنیم و بلافاصله خامه را هم میریزیم و سوپ را هم میزنیم.
اضافه کردن آرد جعفری خرد شده
حالا کمی صبر میکنیم تا ۵ دقیقه بگذرد و طعم خامه به سوپ نفوذ کند، بعد جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا سوپ کاملاً قوام بگیرد. به یاد داشته باشید که این سوپ بعد از سرو شدن کمی سفت میشود.
تزئین و سرو سوپ
به همین خاطر باید سوپ را کمی رقیقتر از روی حرارت برداریم و نگذاریم که خیلی غلیظ شود. در نهایت، بعد از اینکه سوپ قارچ آماده شد، آن را داخل ظرف سوپخوری میریزیم و با کمی قارچ یا جعفری روی آن را تزئین میکنیم. نوش جان!
نکات پخت سوپ قارچ
خاصیتهای قارچ
قارچ یکی از مواد غذایی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد. از مهمترین خواص قارچ میتوان به کاهش کلسترول خون، تقویت حافظه و … اشاره کرد. برای مشاهده خاصیتهای بیشتر قارچ، در ادامه با مقاله زیر همراه باشید.