مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ قارچ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

طرز تهیه سوپ قارچ

سوپ قارچ یکی از سوپ‌های خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که در کشورهای مختلف به روش‌های گوناگون درست می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت بین‌المللی، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۵۰۰ گرم
تره فرنگی ۱۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
هویج ۲ عدد متوسط
کره ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ قارچ

آماده سازی قارچ

برای آماده‌سازی سوپ قارچ خوشمزه، ابتدا قارچ‌ها را با یک پارچه مرطوب پاک می‌کنیم و سپس در یک آبکش قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها برود (بهتر است پوست روی قارچ‌ها را نیز بکنید). سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

خرد کردن پیاز

در این مرحله، پیازها را پوست گرفته و می‌شوییم و سپس به شکل نگینی خرد می‌کنیم و داخل یک بشقاب می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم. تره فرنگی‌ها را نیز می‌شوییم و داخل آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها برود.

خرد کردن تره ها و هویج ها

هویج‌ها را با پوست‌کنی تمیز کرده و می‌شوییم و روی تخته خرد می‌کنیم (می‌توانید آن‌ها را رنده کنید) و کنار می‌گذاریم، سپس تره‌ها را هم با چاقو خرد می‌کنیم. یک قابلمه را روی حرارت کم می‌گذاریم.

تفت دادن پیاز و افزودن مواد

سپس کره را داخل قابلمه می‌ریزیم تا ذوب شود و بعد پیازهای خرد شده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا نرم شوند. کمی زردچوبه را روی پیازها می‌پاشیم و دوباره هم می‌زنیم تا پیازها عطر و رنگ زردچوبه را به خود بگیرند. سپس تره فرنگی و هویج را نیز به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مخلوط کردن مواد با قارچ

حالا به مدت ۱۰ دقیقه مواد را تفت می‌دهیم و سپس قارچ‌های خرد شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره همه مواد را هم می‌زنیم تا قارچ‌ها نرم شوند. بعد از آن، شیر و خامه را از یخچال خارج می‌کنیم. تا با دمای محیط سازگار شود و زمان افزودن به سوپ بریده نشود.

اضافه کردن آرد

آرد سفید را به آرامی داخل ۱ لیوان آب جوش می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود و هیچ گوله‌ی آردی باقی نماند. سپس این مخلوط را به مواد موجود اضافه می‌کنیم و بعد بلافاصله ۳ لیوان آب جوش (اگر از آب مرغ استفاده کنید، طعم سوپ خیلی بهتر می‌شود) هم روی مواد می‌ریزیم.

افزودن ادویه و شیر

حالا کمی فلفل سیاه و نمک به مواد سوپ اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که سوپ به جوش بیاید و ۵ دقیقه بجوشد. سپس شیر که به دمای اتاق رسیده را به آرامی به سوپ اضافه می‌کنیم و بلافاصله خامه را هم می‌ریزیم و سوپ را هم می‌زنیم.

اضافه کردن آرد جعفری خرد شده

حالا کمی صبر می‌کنیم تا ۵ دقیقه بگذرد و طعم خامه به سوپ نفوذ کند، بعد جعفری خرد شده را اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا سوپ کاملاً قوام بگیرد. به یاد داشته باشید که این سوپ بعد از سرو شدن کمی سفت می‌شود.

تزئین و سرو سوپ

به همین خاطر باید سوپ را کمی رقیق‌تر از روی حرارت برداریم و نگذاریم که خیلی غلیظ شود. در نهایت، بعد از اینکه سوپ قارچ آماده شد، آن را داخل ظرف سوپ‌خوری می‌ریزیم و با کمی قارچ یا جعفری روی آن را تزئین می‌کنیم. نوش جان!

نکات پخت سوپ قارچ

خاصیت‌های قارچ

قارچ یکی از مواد غذایی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد. از مهم‌ترین خواص قارچ می‌توان به کاهش کلسترول خون، تقویت حافظه و … اشاره کرد. برای مشاهده خاصیت‌های بیشتر قارچ، در ادامه با مقاله زیر همراه باشید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا