مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ پای مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوپ پای مرغ

سوپ پای مرغ یکی از سوپ‌های مغذی و سالم است که دستورهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. این سوپ خوشمزه به عنوان پیش غذا شناخته نمی‌شود و بیشتر برای تقویت استخوان‌ها استفاده می‌شود. همانطور که می‌دانید، پای مرغ سرشار از کلسیم است و به همین خاطر برای تقویت استخوان‌ها گزینه‌ی مناسبی است. می‌توانید این سوپ را با مواد غذایی و طعم‌دهنده‌های مختلف به سلیقه‌ی خود تهیه کنید. اگر دوست ندارید پای مرغ را داخل سوپ داشته باشید، می‌توانید عصاره‌اش را بگیرید و به سوپ اضافه کنید. برای یادگیری کامل‌تر این آموزش، با ما در سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
پای مرغ ۸ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
اسفناج ۱ دسته کوچک
جعفری ۱ دسته کوچک
پیازچه ۳ ساقه
جو دو سر ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد متوسط
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
لیمو ترش یا نارنج ۱ عدد
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و پودر سیر به مقدار کافی

دستور پخت سوپ پای مرغ

مرحله اول

برای تهیه سوپ پای مرغ، ابتدا پای مرغ‌ها را خوب تمیز کرده و می‌شوییم. سپس آن‌ها را داخل قابلمه‌ای قرار می‌دهیم. حالا تا یک بند انگشت سطح روی پای‌های مرغ آب می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

مرحله دوم

زمانی که آب در حال جوشیدن است، کف‌هایی روی سطح آب ایجاد می‌شود که باید آن‌ها را با قاشق یا ملاقه برداریم و در یک کاسه بریزیم. سپس پیاز را پوست گرفته و می‌شوییم و به شش قسمت تقسیم می‌کنیم.

مرحله سوم

“““html

سپس پاهای مرغ را به مخلوط اضافه می‌کنیم. همچنین زردچوبه و نمک را هم اضافه می‌کنیم. سیرها را پوست کرده، می‌شوییم و از وسط نصف می‌کنیم و به مخلوط اضافه می‌کنیم. حالا صبر می‌کنیم تا پاهای مرغ به‌خوبی بپزند.

مرحله چهارم

در این زمان، باقی مواد سوپ را آماده می‌کنیم. پیازچه‌ها و اسفناج‌ها را می‌شوییم و در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه، پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

پیازچه‌ها را کنار می‌گذاریم و اسفناج‌ها را ریز خرد می‌کنیم. هویج را می‌شوییم و پوست آن را با پوست‌کن می‌گیریم و به صورت ریز رنده می‌کنیم. سیب‌زمینی را نیز پوست گرفته، می‌شوییم و با رنده‌ی درشت رنده می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا که مواد آماده شده‌اند، اول هویج و سیب‌زمینی‌های رنده شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس اسفناج و پیازچه‌های خرد شده را اضافه کرده و بلافاصله جو را هم به مخلوط اضافه می‌کنیم و همه مواد را به‌خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

صبر می‌کنیم تا مواد به مدت 15 دقیقه بپزند، سپس حدود 3 الی 4 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده به مخلوط اضافه می‌کنیم. اگر احساس کردید که آب سوپ کم است، حدود 1 لیوان آب جوش به آن می‌افزاییم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله هشتم

حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و حرارت را بسیار ملایم می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا سوپ به‌خوبی بپزد. مطمئن می‌شویم که سوپ پخته است وقتی که همه مواد کاملاً نرم و پخته شده باشند.

مرحله نهم

حالا پاهای مرغ به‌قدری پخته شده‌اند که گوشت آن‌ها تقریباً از استخوان جدا شده است و مواد سوپ به هم چسبیده‌اند. کمی جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می‌کنیم و طعم آن را می‌چشیم، اگر احساس کردید نیاز به نمک دارد، کمی نمک اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

سپس، سوپ را بعد از 3 دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم. سوپ پای مرغ را در ظرف سوپ خوری می‌کشیم و با برگ جعفری روی آن را تزئین می‌کنیم. برای ایجاد طعم بهتر، می‌توانید با لیمو تازه یا نارنج آن را سرو کنید و نوش جان نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش سوپ پای مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا