مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ کلم بنفش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوپ کلم بنفش

سوپ کلم بنفش یکی از سوپ‌های کمتر شناخته‌شده در ایران است که در اروپا به عنوان یک سوپ ویژه شناخته می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه سوپ کلم بنفش، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم بنفش متوسط ۱ عدد
سیب زمینی بنفش (اختیاری) ۱ عدد
آب ۱ لیتر
عصاره سبزیجات یا مرغ ۳ عدد
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
سیر ۱ حبه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش سوپ کلم بنفش

مرحله اول

برای درست کردن سوپ کلم بنفش خوشمزه، ابتدا کلم بنفش را روی تخته برش می‌گذاریم. سپس با چاقو کلم بنفش را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت خلالی نازک و یکنواخت خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا کلم بنفش خرد شده را می‌شوییم و داخل یک قابلمه می‌ریزیم. سپس عصاره سبزیجات یا مرغ را له کرده تا پودر شود و آن را به همراه آب به قابلمه‌ با کلم بنفش اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی حرارت بالا قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم. سپس سیب زمینی بنفش را می‌شوییم و…

“““html

و پوست آن را جدا می‌کنیم و سپس به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم و داخل قابلمه‌ای که کلم بنفش دارد می‌ریزیم.

مرحله چهارم

حالا پوست سیر را جدا می‌کنیم، سپس با یک رنده ریز سیر را رنده می‌کنیم و همراه با پودر زنجبیل به مخلوط کلم بنفش اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد درب قابلمه را می‌بندیم و می‌گذاریم کلم بنفش در آب جوش بماند تا کامل نرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله وقتی که کلم بنفش و سیب‌زمینی بنفش کاملاً نرم شدند، سوپ را به غذاساز می‌ریزیم و میکس می‌کنیم تا کاملاً پوره شود و دوباره به قابلمه برمی‌گردانیم. حالا نشاسته را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله ششم

حالا نیم فنجان آب به نشاسته ذرت اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا نشاسته در آب حل شود. سپس آرد را در یک کاسه جداگانه می‌ریزیم و مانند نشاسته، نیم فنجان آب به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله وقتی آرد در آب حل شد، به همراه نشاسته ذرت به سوپ اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا آرد گلوله‌گلوله نشود. بعد خامه صبحانه را در یک کاسه می‌ریزیم و مقداری از سوپ را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا خامه را هم می‌زنیم تا دمای سوپ با آن یکسان شود و سپس آن را همراه با فلفل سیاه و نمک به سوپ اضافه می‌کنیم. بعد کره را به سوپ اضافه می‌کنیم تا ذوب شود و بعد سوپ را هم می‌زنیم تا کره کامل در آن حل شود.

مرحله نهم

در نهایت می‌گذاریم سوپ روی حرارت ملایم جوش بزند تا طعمش جا بیفتد. وقتی سوپ آماده شد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و با مقداری خامه رقیق شده تزئین می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش سوپ کلم بنفش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا