مواد لازم و آموزش سیب زمینی تخم مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سیب زمینی تخم مرغ
سیب زمینین تخم مرغ یکی از غذاهای ساده و قدیمی ایرانی است که وقتی حوصله آشپزی نداریم، گزینه خوبی به حساب میآید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۴ تا ۵ عدد |
زعفران (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز | به مقدار کافی |
آموزش سیب زمینی تخم مرغ
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی تخم مرغ خوشمزه ابتدا سیب زمینیها را میشوییم و پوست آنها را میگیریم. سپس سیب زمینیها را به اندازهها و شکلهای دلخواه خرد میکنیم. برای این غذا معمولاً سیب زمینیها را به صورت ورقهای یا خلالی برش میزنند.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری آب و یک قاشق غذاخوری نمک را در یک کاسه بزرگ میریزیم، بعد سیب زمینیهای خرد شده را درون آب نمک قرار داده و میگذاریم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب نمک بمانند تا طعمدار شوند.
مرحله سوم
اگر زمان کافی نداریم، میتوانیم مرحله خیساندن سیب زمینیها در آب نمک را نادیده بگیریم. اگر سیب زمینیها را در آب نمک گذاشته بودیم، بعد از مدت ذکر شده آنها را بیرون آورده و با آب سرد میشوییم.
مرحله چهارم
در این مرحله، سیب زمینیها را با یک دستمال تمیز خشک میکنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، سیب زمینیها را در تابه میچینیم.
مرحله پنجم
به محض اینکه یک طرف سیب زمینیها خوب سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز به خوبی سرخ شود. در پایان سرخ شدن سیب زمینیها، کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز و زعفران اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در مرحله آخر، بعد از سرخ شدن کامل سیب زمینیها، تخم مرغها را در تابه میشکنیم و به میزان دلخواه نمک و ادویه اضافه میکنیم. وقتی تخم مرغها پخته شدند، غذا را در ظرف دلخواه سرو میکنیم و با نان میل مینماییم.