آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی برازق خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی برازق

شیرینی برازق یکی از شیرینی‌های محبوبی است که به ویژه در شب عید تهیه می‌شود. تهیه این شیرینی بسیار آسان است و می‌توان آن را با مواد اولیه ساده درست کرد. جالب است بدانید که این شیرینی تخم‌مرغ ندارد و مقدار زیادی کنجد به آن افزوده می‌شود، بنابراین می‌توان آن را به‌عنوان یک نوع شیرینی کنجدی هم معرفی کرد. برازق را می‌توان در ظرفی دربسته برای یک ماه در فریزر نگهداری کرد. برای یادگیری طرز تهیه این شیرینی خوشمزه، همراه ما باشید.

مواد لازم شیرینی برازق
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم تقریباً چهار و نیم لیوان
آب نصف لیوان
کنجد ۳۰۰ گرم
شکر دانه ریز دو و نیم قاشق غذا خوری
عسل ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱ قاشق غذا خوری
پسته خرد شده به مقدار لازم

آموزش شیرینی برازق

مرحله اول

برای تهیه شیرینی برازق خوشمزه به سبک سوریه‌ای، ابتدا کره را نیم ساعت در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا نرم شود. سپس آن را در یک کاسه می‌ریزیم و آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا به حالت شن مانند شود.

مرحله دوم

در این مرحله، پودر قند را در یک کاسه دیگر با آب گرم مخلوط می‌کنیم و آن را به خمیر اضافه می‌کنیم. سپس خمیر را به خوبی مخلوط کرده و ورز می‌دهیم. خمیر را در یک سلفون می‌پیچیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا کنجد را روی یک سینی نچسب می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کمی تفت بخورد. اگر کنجد بو داده داریم، این مرحله لازم نیست. وقتی کنجد کمی خنک شد، شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حال عسل و ۱ قاشق غذا خوری آب را به کنجد تفت داده اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. پس از اینکه خمیر یک ساعت در یخچال استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم و روی سطح کار قرار می‌دهیم تا خوب ورز دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری از خمیر را برمی‌داریم و کمی پسته خرد شده به آن اضافه می‌کنیم. سپس خمیر را با دستانمان چرخانده و به شکل گرد در می‌آوریم. بعد آن را درون کنجد می‌گذاریم و کمی فشار می‌دهیم تا کنجدها به خمیر بچسبند.

مرحله ششم

کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و شیرینی‌ها را با فاصله درون آن می‌چینیم. سپس کمی روی آنها را صاف کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا بپزند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا