مواد لازم و آموزش شیرینی بیساق خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی بیساق
شیرینی بیساق یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده در قزوین است که میتوان آن را به دو شکل ساده و مغزدار درست کرد. برای یادگیری کامل مراحل آمادهسازی این شیرینی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی بیساق | |
روغن نباتی | ۱۰۰ گرم |
ماست | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۴۰۰ گرم |
مواد میانی شیرینی | |
مغز گردو | ½ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
دارچین | ½ قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش شیرینی بیساق
مرحله اول
برای شروع، روغن را به همراه شکر و تخممرغ در یک کاسه مناسب بریزید و با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس ماست و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله دوم
اکنون دوباره همه مواد را به مدت یک دقیقه با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس آرد را یک بار الک کنید و بعد آن را به آرامی روی مخلوط بریزید و همه چیز را مخلوط کنید تا خمیری شکل بگیرد.
مرحله سوم
باید آرد را کنترل شده اضافه کنید و…
“““html
مواد را الک کرده و زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم. سپس خمیر را بعد از آماده شدن در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم.
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت، خمیر را از یخچال بیرون میآوریم. سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. بعد از آن، سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیر را به سطح کار منتقل میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را به صورت یکدست باز میکنیم. بعد از آن، سفیده تخممرغ را با چنگال هم میزنیم و کمی از آن را روی هر خمیر میمالیم تا مواد میانی بهتر بچسبند.
مرحله ششم
حالا، مواد میانی را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به آرامی روی خمیرها میریزیم. سپس خمیرها را رول کرده و به اندازه دلخواه برش میزنیم. بعد از آن، خمیرهای برشزده را در سینی فر میچینیم.
مرحله هفتم
اکنون، زرده تخممرغ و زعفران را با هم ترکیب کرده و روی خمیرها میمالیم. اگر خواستید، میتوانید مقداری پودر پسته روی خمیرها بریزید. بعد از این کار، سینی را در فر قرار میدهیم تا شیرینیها بپزند. این فرایند حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه زمان میبرد.