آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی تر تخته ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی تر تخته ای

شیرینی تر یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها برای پذیرایی در مهمانی ها و عصرانه هاست. یکی از انواع آن، شیرینی تر تخته ای است که تهیه آن در خانه بسیار آسان است. درست کردن آن مشابه کیک یا رولت است، اما به صورت نازک پخته می شود و دو لایه دارد که در میان آن خامه قرار دارد. این شیرینی را می توان با میوه های مختلف یا شکلات رنده شده تزیین کرد و همچنین در رنگ های مختلف درست کرد.

مواد لازم شیرینی تر تخته ای
آرد سفید ۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
شکر ۸۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر نسکافه ۱ قاشق مرباخوری
خامه قنادی به مقدار کافی

دستور پخت شیرینی تر تخته ای

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی تر تخته ای، ابتدا دو کاسه بردارید. سپس از هم زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید و در کاسه های جداگانه بریزید. حالا نیمی از شکر را به سفیده اضافه کنید و نیمی دیگر را به زرده ها بریزید.

مرحله دوم

سفیده را با همزن سریع بزنید تا پف کند و سفت شود. سپس زرده ها را یکی یکی به سفیده اضافه کنید و هر بار حدود ده ثانیه هم بزنید. بعد از آن پودر وانیل را به مخلوط اضافه می کنید. سپس روغن مایع و عسل را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

مرحله سوم

بعد، ۱ قاشق نسکافه را با ۱ قاشق آب جوش حل کنید و به مخلوط اضافه نمایید. فقط چند دور همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. آرد و بکینگ پودر را جداگانه الک کرده و در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید تا آرد خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم

یک قالب مستطیلی به اندازه ۳۵ در ۳۵ سانتیمتر بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کمی کاغذ را چرب کنید. سپس مخلوط کیک را به طور یکنواخت در کف قالب بریزید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

مرحله پنجم

قالب را به مدت ده دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. بعد از آن، گریل فر را روشن کنید تا روی شیرینی طلایی شود. سپس قالب را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله ششم

خامه قنادی را در یک کاسه بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس ۱ قاشق مربا خوری نسکافه (حل شده در آب جوش) را به آن اضافه کنید تا خامه طعم نسکافه بگیرد. حالا کیک را از قالب درآورید و آن را از وسط به دو لایه تقسیم کنید.

مرحله هفتم

یک لایه از خامه فرم گرفته را روی یکی از لایه های کیک بمالید. سپس لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. یک لایه دیگر از خامه روی کیک بکشید و با کاردک روی آن را صاف کنید و شیارهایی ایجاد کنید.

مرحله هشتم

شیرینی را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه سفت شود. سپس دور شیرینی را با چاقو صاف کنید و آن را به اندازه های دلخواه برش بزنید. می توانید با تکه های میوه یا شکلات رنده شده شیرینی را تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا