آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی دوشاب برنج خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی دوشاب برنج

شیرینی دوشاب برنج که همچنین به آن دوشاب بج نیز گفته می‌شود، یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی شمال ایران است. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله‌به‌مرحله این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی دوشاب برنج
دوشاب ⅔ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
پودر هل ½ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی دوشاب برنج

مرحله اول

برای شروع، در یک کاسه مناسب برنج را اضافه می‌کنیم. سپس کاسه را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۲۴ ساعت در آب بماند تا کاملاً خیس بخورد.

مرحله دوم

پس از ۲۴ ساعت، برنج را آبکش کرده و می‌گذاریم آب اضافی آن کاملاً کشیده شود و خشک شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم و برنج را در آن می‌ریزیم و به خوبی هم می‌زنیم.

مرحله سوم

وقتی برنج سرخ شد، آن را از تابه خارج می‌کنیم. سپس در تابه‌ای دیگر دوشاب (شیره انگور) را اضافه کرده و برای ۲ تا ۵ دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا مخلوط شود.

مرحله چهارم

زمانی که دوشاب غلیظ شد، برنج سرخ شده و پودر هل را به آن اضافه می‌کنیم. سپس کمی مخلوط می‌کنیم و بعد از ۱ دقیقه که دوشاب به برنج آغشته شد، از روی حرارت برمی‌داریم و یک ظرف تخت مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله پنجم

حال مایه شیرینی دوشاب را درون ظرف می‌ریزیم و با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری آن را به صورت یکنواخت فشرده می‌کنیم تا کاملاً منسجم و فشرده شود و هنگام برش زدن خراب نشود.

مرحله ششم

در نهایت، ظرف را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا شیرینی خودش را بگیرد. بعد از آن شیرینی را از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم و در ظرف مناسب می‌چینیم و سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا