آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی ساق عروس خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس یکی از شیرینی‌های محبوب در مجالس و عروسی‌هاست. این شیرینی ساده و خوشمزه را می‌توان به راحتی در خانه درست کرد. گردو که در داخل این شیرینی استفاده می‌شود، علاوه بر طعم خوب، خاصیت‌های خوبی هم دارد. برای دیدن کامل دستور تهیه و مراحل شیرینی ساق عروس، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ساق عروس
روغن جامد (یا کره) نصف پیمانه
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۲ پیمانه
گردو به میزان لازم

آموزش شیرینی ساق عروس

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی ساق عروس، ابتدا یک کاسه بردارید و روغن جامد، پودر قند و پودر هل را داخل آن بریزید. سپس با همزن، همه را خوب بزنید تا رنگ مایه روشن و سبک شود. بعد، گلاب را اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد را الک کرده و آرام آرام به مخلوط اضافه کنید. باید حواستان باشد که آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر مناسب و لطیفی به دست بیاید. بعد، خمیر را در یک کیسه فریزری بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

مرحله سوم

حال به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و آن را با دست پهن کنید. سپس نصف گردوی خام را داخل آن بگذارید و دوباره خمیر را جمع کنید. مطمئن شوید که لبه‌ها را خوب بچسبانید تا خمیر باز نشود.

مرحله چهارم

سینی فر را کاملاً با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی‌ها را به ترتیب در سینی بچینید. سپس شیرینی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

مرحله پنجم

وقتی که دور شیرینی‌ها تغییر رنگ داد و کمی طلایی شدند، یعنی پخته شده‌اند. سپس آنها را از فر خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شوند. بعد از این که سرد شدند، شیرینی‌ها را از سینی بیرون آورده و در پودر قند بغلتانید و در یک ظرف مناسب نگه دارید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا