آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی صدفی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی صدفی

شیرینی صدفی، یکی از شیرینی‌های محبوب برای شب عید است. این شیرینی را می‌توان با مواد خیلی ساده تهیه کرد. به عنوان یکی از شیرینی‌های راحت و خوشمزه شناخته می‌شود و می‌توانید آن را در دو طعم ساده و نسکافه‌ای درست کنید. داخل آن را با شکلات صبحانه پر می‌کنیم. این شیرینی سبک و پفکی است و با مقدار کمی مواد، می‌توانیم تعداد زیادی از آن را درست کنیم.

مواد لازم شیرینی صدفی
کره ۱۷۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ پنس
آرد ۲۵۰ گرم
شکلات صبحانه یا نوتلا به مقدار کافی
نسکافه ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت شیرینی صدفی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی صدفی خوشمزه، اول کره و پودر قند را در یک کاسه بریزید. سپس با همزن برقی آن‌ها را بزنید تا سبک و نرم شوند. بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و وانیل را هم بریزید و با همزن خوب بزنید تا مخلوط روشن شود.

مرحله دوم

آرد را الک کنید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک قیف مخصوص شیرینی‌پزی یا خامه را بردارید و یک ماسوره بر روی آن بگذارید. سپس مواد را درون قیف بریزید. یک کاغذ روغنی در کف سینی فر بگذارید.

مرحله سوم

با استفاده از ماسوره و قیف، شیرینی‌ها را به شکل شکوفه روی کاغذ روغنی بریزید. سپس یک قاشق چای‌خوری نسکافه را با یک قاشق غذاخوری آب جوش در یک ظرف ترکیب کنید تا نسکافه به خوبی حل شود.

مرحله چهارم

نسکافه حل شده را به خمیر اضافه کنید. این قسمت از خمیر طعم نسکافه‌ای به خود می‌گیرد. تعدادی از شیرینی‌ها را هم با ماسوره روی کاغذ روغنی بریزید. فر را از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله پنجم

سینی شیرینی‌ها را در فر با همان دما به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید. بعد از آن شیرینی‌ها را از فر بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند. سپس یکی از شیرینی‌ها را بردارید و روی آن کمی شکلات صبحانه بمالید. بعد شیرینی دیگری را روی آن بگذارید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا