آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی مربایی بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی مربایی بدون فر

شیرینی مربایی بدون فر یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای یادگیری نحوه تهیه این شیرینی لذیذ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مربایی بدون فر
کره یا روغن قنادی ۱۲۰ گرم
پودر قند ½ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
مارمالاد یا مربا به مقدار کافی

آموزش شیرینی مربایی بدون فر

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی مربایی خوشمزه، ابتدا روغن قنادی را با پودر قند در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس با همزن برقی به خوبی مخلوط می‌کنیم تا مواد کاملاً یکدست شوند. حالا وانیل را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا بیکینگ پودر و تخم‌مرغ را به کاسه اضافه می‌کنیم و مخلوط را دوباره هم می‌زنیم تا یک خمیر چسبناک و یکنواخت به دست بیاید. بعد از آن، آرد را سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و با یک لیسک مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی خمیر نرم و لطیفی به دست آوردیم که به دست نچسبد، اضافه کردن آرد را متوقف می‌کنیم. فراموش نکنید که این نوع شیرینی‌ها را بیش از حد ورز نزنید، زیرا ممکن است کیفیت آن‌ها کاهش پیدا کند.

مرحله چهارم

حالا خمیر را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و با وردنه آن را پهن می‌کنیم. سپس به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا خمیر استراحت کند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام زمان استراحت، یک شعله پخش‌کن روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا شعله پخش‌کن را خوب گرم می‌کنیم، سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و روی میز کار می‌گذاریم و با کاتر مورد نظر به اشکال دلخواه برش می‌زنیم. نصف برش‌های خمیری را با ته ماسوره سوراخ می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا خمیرهای برش‌زده شده را درون یک تابه که کف آن را کمی چرب کردیم، می‌چینیم و روی شعله پخش‌کن قرار می‌دهیم. سپس روی تابه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۲۰ دقیقه پخته شوند.

مرحله هفتم

پس از این زمان، روی شیرینی‌های سوراخ‌دار را با عسل رقیق‌شده رومال می‌کنیم و به دلخواه با پودر نارگیل، پودر پسته، شکلات ذوب‌شده یا گل محمدی تزیین می‌کنیم. همچنین مقداری مارمالاد روی شیرینی‌های ساده می‌مالیم.

مرحله هشتم

حالا شیرینی‌های ساده را روی شیرینی‌های سوراخ‌دار قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم حدود ۱۵ دقیقه استراحت کنند. در نهایت شیرینی‌های مربایی را در ظرف دلخواه سرو کرده و با چای تازه خوشمزه نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا