مواد لازم و آموزش شیرینی پاشا پسته خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی پاشا پسته
شیرینی پاشا پسته یکی از شیرینی های خوشمزه و آسان در خاورمیانه است که میتوان آن را با طعمهای مختلف تهیه کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این شیرینی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پاشا پسته | |
آرد سمولینا | ۸۰ گرم |
پسته | ۲۰۰ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر قند | ۵۰ گرم |
شیر عسلی | ۱۰۰ گرم |
مواد لازم شربت | |
آب | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی سبز | چند قطره |
آموزش شیرینی پاشا پسته
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی پاشا پسته، ابتدا باید شربت را درست کنیم. برای این کار، آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه شکر حل شد، رنگ خوراکی سبز و گلاب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید شربت بجوشد. وقتی شربت ۳۰ ثانیه جوشید، حرارت را کم کنید تا شربت گرم بماند.
مرحله سوم
برای درست کردن مایه شیرینی، پستهها را خوب پودر کنید و با پودر قند مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس کره را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود.
مرحله چهارم
حالا آرد سمولینا را به قابلمه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس به مدت ۱۰ دقیقه مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید. در آخر پودر هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
مرحله پنجم
شربت داغ را به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایه شیرینی کمی غلیظ شود. وقتی مایه کمی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم
حالا مایه شیرینی را به همراه مخلوط پودر پسته درون میکسر بریزید و مخلوط کنید. بعد از میکس کردن، مایه شیرینی را در یک کاسه بریزید و شیر عسلی را به آن اضافه کنید.
مرحله هفتم
حالا با دست مواد را مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. بعد از آن، مایه شیرینی را در قالب سیلیکونی بریزید و به مدت چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا خود را بگیرد. سپس شیرینیها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.