آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی پای سیب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی پای سیب

شیرینی پای سیب یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در تمام دنیا به حساب می آید و به عنوان یک دسر بین المللی شناخته می شود. این شیرینی به خاطر طعم لذیذی که دارد، یکی از بهترین انتخاب ها برای پذیرایی در مهمانی‌ها به حساب می‌آید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه پای سیب، با ما همراه باشید.

مواد لازم پای سیب
آرد سفید ۲٫۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱ پنس
پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۵۰ گرم
سیب ۲ عدد
دارچین ۱ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی پای سیب

مرحله اول

برای شروع، کره، تخم‌مرغ و شیر را از یخچال بیرون می‌آوریم تا دما به دمای اتاق برسد. بعد از نرم شدن کره، آن را به همراه شکر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا رنگ مخلوط به کرمی تبدیل شود.

مرحله دوم

وقتی که مخلوط شکر و تخم‌مرغ رنگ کرمی گرفت، وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که مقدار کمی وانیل کافی است، زیرا اگر زیاد استفاده کنید، ممکن است طعم شیرینی را تلخ کند.

آموزش شیرینی پای سیب

بعد از اضافه کردن وانیل، مواد را کمی مخلوط می‌کنیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و به مخلوط شکر و کره اضافه می‌کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دوباره الک می‌کنیم تا صاف و بدون گلوله باشد.

مرحله چهارم

سپس شیر و نیمه‌ای از آرد الک شده را به مخلوط کره، شکر و تخم‌مرغ اضافه میکنیم و خوب هم می‌زنیم تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد، بقیه آرد را کم کم اضافه می‌کنیم تا وقتی که مایه شیرینی کاملاً یکدست و یکنواخت شود.

مرحله پنجم

حالا سیب‌ها را پوست گرفته و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا در مراحل بعدی از آن‌ها استفاده کنیم.

“““html

حال می‌خواهیم به طرز تهیه شیرینی بپردازیم. برای این کار، باید قالب‌های مخصوص پای سیب را کمی چرب کنیم یا درون آن‌ها کاغذ مخصوص بگذاریم.

آموزش شیرینی پای سیب

حالا یک پنجم حجم قالب‌های پای سیب را با مایه شیرینی پر می‌کنیم. سپس پودر قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و سیب‌های ورقه شده را درون این مخلوط غلتانده و بعد در قالب‌های پای سیب قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

شما می‌توانید سیب‌ها را داخل قالب قرار داده و سپس روی آن‌ها پودر قند و دارچین بپاشید. پس از آن، روی سیب‌ها را با مایه شیرینی پر می‌کنیم. به یاد داشته باشید که باید تقریبا نصف حجم قالب‌ها خالی باشد تا فضای کافی برای پف کردن شیرینی‌ها وجود داشته باشد.

مرحله هشتم

فر را باید ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود. سپس قالب‌های شیرینی را درون سینی فر قرار می‌دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا بپزند و به طور کامل پف کنند.

آموزش شیرینی پای سیب

حالا صبر می‌کنیم تا شیرینی‌ها کمی خنک شوند و سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم. برای تزئین شیرینی‌ها هم می‌توانیم به سلیقه خود از پودر قند، پودر پسته، شکلات آب شده یا هر چیز دیگری استفاده کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش شیرینی پای سیب خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا