مواد لازم و آموزش فاج شیر عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش فاج شیر عسلی
فاج شیر عسلی یکی از شکلاتهای خوشمزه و سادهای است که میتوان در خانه تهیه کرد. این دسر با مواد مختلف درست میشود. اگر میخواهید نحوهی درست کردن این فاج را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم فاج شیر عسلی | |
شیر عسلی | ۴۰۰ گرم |
شکلات تختهای سفید | ۶۰۰ گرم |
وانیل یا پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
مغزیجات دلخواه | به مقدار کافی |
آموزش فاج شیر عسلی
مرحله اول
برای درست کردن فاج شیر عسلی، اول یک قالب مربع به اندازه ۲۰ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. سپس شیر عسلی را در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، کاسه را روی بخار آب یا کتری بگذارید تا شیر عسلی کاملاً مایع شود. حالا شکلات را خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. با یک لیسک مواد را خوب هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.
مرحله سوم
وقتی که شکلات و شیر عسلی ترکیب شدند، پودر هل یا وانیل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس کاسه را از روی حرارت بردارید و مغزیجات دلخواه را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا مواد را درون قالب بریزید و با پالت یا قاشق روی آن را صاف کنید. کمی مغزیجات دلخواه روی مایه فاج بپاشید و بعد روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
مرحله پنجم
بعد از ۴ ساعت، قالب را از یخچال بیرون بیاورید و فویل را باز کنید. حالا فاج را طبق سلیقه خود به حالت دلخواه برش بزنید، سپس آن را از قالب خارج کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید. این فاج را میتوانید به همراه چای سرو کنید.