مواد لازم

مواد لازم و آموزش فتوچینی با مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش فتوچینی با مرغ

فتوچینی با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین نوع‌های پاستا است که متعلق به آشپزی ایتالیایی می‌باشد. اگر دوست دارید با طرز تهیه این غذا آشنا شوید، ادامه مطلب را در سایت رضیم بخوانید.

مواد لازم برای ۳ نفر
پاستا فتوچینی ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد کوچک
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
خامه ۴ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۱۵۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت فتوچینی با مرغ

تفت دادن سیر و پیاز

برای درست کردن پاستا فتوچینی با مرغ باید ابتدا پیاز را به شکل کوچک خرد کنیم. سپس آن را همراه با کمی روغن در یک تابه روی حرارت می‌گذاریم تا نرم شود. بعد از آن، سیر را رنده می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم.

افزودن جعفری و فلفل دلمه ای

سیر را به مدت یک دقیقه تفت می‌دهیم و سپس جعفری خرد شده و فلفل دلمه‌ای نگینی شده را به تابه می‌زنیم و به مدت ۵ دقیقه با هم تفت می‌دهیم. پس از آن مواد را از تابه خارج کرده و در یک بشقاب می‌ریزیم.

پخت پاستا

حالا پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی‌اش در آب جوش می‌پزیم و پس از پخت آن را آبکش می‌کنیم. سپس مرغ را به شکل مکعبی کوچک خرد کرده و به تابه‌ای که سبزیجات را در آن تفت داده بودیم اضافه می‌کنیم.

افزودن ادویه

در این مرحله، کمی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و زردچوبه به مرغ اضافه می‌کنیم و آن را خوب تفت می‌دهیم تا خوب پخته شود. سپس مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای که کنار گذاشته بودیم را به تابه حاوی مرغ می‌افزاییم.

اضافه کردن خامه و آب مرغ

در این مرحله خامه را با آب مرغ مخلوط کرده و به تابه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. حالا کمی صبر می‌کنیم تا آب داخل تابه به جوش بیاید.

مخلوط کردن

بعد از آنکه آب به جوش آمد، ۵ دقیقه صبر می‌کنیم. سپس پاستا فتوچینی را به تابه اضافه می‌کنیم و به آرامی همه مواد را مخلوط می کنیم تا سس مرغ و سبزیجات به پاستا بچسبد و ترکیب شود. وقتی سس پاستا غلیظ شد، آن را گرم سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا