مواد لازم و آموزش فرنی اصفهانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فرنی اصفهانی
فرنی اصفهانی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که میتوانید آن را به عنوان صبحانه میل کنید. مانند عدسی اصفهانی، فرنی اصفهانی هم گزینهای عالی برای شروع روز است. در تهیه این فرنی خوشمزه از شیره انگور یا شیره خرما استفاده میشود که آن را مقویتر میکند. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله فرنی اصفهانی در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم فرنی اصفهانی | |
آرد برنج | ۳ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیوان |
شیره انگور یا خرما | ۱ قاشق غذاخوری |
گلاب و هل (اختیاری) | به مقدار لازم |
آموزش فرنی اصفهانی
مرحله اول
برای درست کردن فرنی خوشمزه به سبک اصفهانی، ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس آرد برنج را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد به طور کامل در شیر حل شود و ترکیب یکدستی به دست آید.
مرحله دوم
بعد از اینکه آرد برنج در شیر حل شد، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا شیر به جوش بیاید. در همین حین نشاسته ذرت را با آب ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
مرحله سوم
زمانی که شیر به جوش آمد، ترکیب آب و نشاسته ذرت را به قابلمه اضافه کنید. سپس به آرامی و بهطور مداوم فرنی را هم بزنید تا غلیظ شود و به اصطلاح قوام یابد.
مرحله چهارم
اضافه کردن پودر هل و گلاب به این فرنی اختیاری است، ولی اگر میخواهید فرنی خوشعطر و طعمدار شود، میتوانید حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری گلاب و نوک قاشق چایخوری پودر هل را به فرنی اضافه کنید.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که ترکیب گلاب و پودر هل را باید قبل از اینکه فرنی به غلظت مناسب برسد، اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از اینکه فرنی تقریبا آماده شد، میتوانید به سلیقه خود مقدار شیره میوه به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
بهترین نوع شیره برای این فرنی، شیره انگور یا شیره خرما است که طعم فوقالعادهای به آن میدهد. در نهایت میتوانید فرنی را گرم سرو کنید، یا آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود و سپس بهصورت سرد میل نمایید.