مواد لازم

مواد لازم و آموزش فلافل اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش فلافل اسفناج

فلافل یکی از غذاهای سنتی و محبوب در جنوب ایران است که معمولاً به عنوان یک ساندویچ ارزان و غذایی خیابانی شناخته می‌شود. فلافل معمولی از نخود خیس خورده تهیه می‌شود که در روغن سرخ می‌شود. اما فلافل اسفناج علاوه بر نخود، شامل اسفناج هم می‌شود که باعث خوشمزگی و خواص بیشتر آن می شود. اسفناج سرشار از ویتامین‌ها و آهن است. این غذا می‌تواند به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها و جشن‌های تولد سرو شود. درست کردن آن بسیار آسان است و به سرعت می‌توان به غذا تنوع داد. برای یادگیری طرز تهیه فلافل اسفناج، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود خام و خیس خورده ۲ لیوان
اسفناج به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
سیر ۶ حبه
زیره و ادویه کاری به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر تخم گشنیز به مقدار لازم
ادویه کتلت به مقدار لازم
سس شاورما
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
ماست پر چرب ۴ قاشق غذا خوری
ارده ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
گشنیز و نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش فلافل اسفناج

مرحله اول

برای تهیه فلافل خوشمزه با اسفناج، باید اول نخود‌ها را بشویید و آن‌ها را دو روز قبل در آب بخیسانید تا نرم و بزرگ شوند. سپس، اسفناج‌ها را تمیز کنید و بعد از اینکه آب آن‌ها خارج شد، در دستگاه غذاساز بریزید. نخودهای خیس خورده را نیز آبکشی کرده و به غذاساز اضافه کنید.

“`

مرحله دوم

در این مرحله، ابتدا پیاز را شسته و پوست می‌کنیم. بعد آن را همراه با سیر به داخل دستگاه غذا ساز می‌ریزیم. سپس همه مواد را با هم به خوبی پوره می‌کنیم. مایه فلافل را در یک کاسه قرار می‌دهیم و نمک، فلفل و ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

از مایه فلافل به اندازه دلخواه برمی‌داریم و در قالب فلافل قرار می‌دهیم. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم و فلافل‌ها را درون آن می‌اندازیم تا خوب سرخ شوند. همچنین می‌توانیم سینی فر را چرب کرده و فلافل‌ها را درون آن بچینیم و سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر بپزیم.

آموزش سس شاورما

برای درست کردن سس، همه مواد را درون یک مخلوط‌کن یا میکسر می‌ریزیم. سپس کمی آب لیمو ترش اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط می‌کنیم. این سس را می‌توانیم با سالاد، ساندویچ‌های مختلف و فلافل سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا