مواد لازم

مواد لازم و آموزش فلافل لبنانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش فلافل لبنانی

فلافل لبنانی یکی از غذاهای معروف و خوشمزه کشور لبنان است. در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا نحوه تهیه فلافل لبنانی را به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش ببینید.

مواد لازم برای ۸ نفر
نخود ۲ پیمانه
لپه باقالی زرد ۱ پیمانه
سبزی معطر ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
نمک، فلفل سیاه و تخم‌ گشنیز به مقدار کافی
زیره و زردچوبه به مقدار کافی
آب سرد ¼ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

آموزش فلافل لبنانی

مرحله اول

برای درست کردن فلافل لبنانی خوشمزه، ابتدا نخود و لپه باقالی را خوب می‌شوییم. سپس آن‌ها را در یک کاسه با آب قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم ۲۴ ساعت در آب بمانند تا نرم شوند.

مرحله دوم

برای اینکه نفخ حبوبات کم شود، در طول این مدت هر چند ساعت یک بار آب کاسه را عوض می‌کنیم. بعد از ۲۴ ساعت، حبوبات را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و سپس آن‌ها را داخل چرخ گوشت می‌ریزیم.

مرحله سوم

اکنون سبزی معطر (مثل گشنیز، جعفری و کمی نعنا) را می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافیش برود. بعد، پوست سیر و پیاز را جدا کرده، آن‌ها را می‌شوییم و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا حبوبات چرخ شده را به همراه سبزیجات معطر، سیر، پیاز، نمک، فلفل سیاه، تخم‌ گشنیز، زیره و زردچوبه به داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم. سپس آب سرد را به آن اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم تا یک مخلوط یکنواخت به دست بیاید.

مرحله پنجم

در این مرحله، مخلوط فلافل را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و بکینگ پودر را به آن اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شود.

“`

اولین کار این است که مواد را با هم ترکیب کرده و یکدست کنیم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می‌دهیم که مایه فلافل یک ساعت استراحت کند تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. بعد از این مدت، یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به اندازه‌ای که فلافل‌ها بتوانند درون آن شناور شوند، روغن می‌افزاییم.

مرحله هفتم

در این مرحله ما اجازه می‌دهیم روغن خوب داغ شود. سپس، با استفاده از قالب مخصوص فلافل، مایه را به شکل فلافل در می‌آوریم و آن‌ها را در روغن داغ می‌گذاریم. حالا اجازه می‌دهیم که هر دو طرف فلافل‌ها به‌طور کامل سرخ و مغزپخت شوند.

مرحله هشتم

در آخر، فلافل‌ها را از قابلمه بیرون می‌آوریم و روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. در نهایت، فلافل‌ها را با نان باگت، خیارشور، گوجه‌فرنگی و کاهو سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش فلافل لبنانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا