آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش فلن چیز کیک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش فلن چیز کیک

فلن یکی از دسرهای لذیذ است که ریشه‌اش به سوئد برمی‌گردد. این دسر در حال حاضر در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود و طعمی بین پودینگ و کاسترد دارد. وقتی که با کیک ترکیب شود، طعمی شگفت‌انگیز ایجاد می‌کند و به نام فلن کیک شناخته می‌شود. فلن از خانواده کاسترد است، اما طعمی خیلی خوشمزه‌تر و کرمی‌تر دارد و شباهت زیادی به کرم کارامل دارد. فلن چیز کیک، همانطور که از نامش پیداست، از پنیر به همراه مواد فلن درست می‌شود که آن را از فلن کیک ساده متمایز می‌کند. تهیه این دسر بسیار راحت است و در عین حال زیبا و خوشمزه است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه فلن چیز کیک، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم فلن چیز کیک
شکر برای کارامل ۱ پیمانه
پنیر ماسکارپونه یا خامه‌ای ۱۴۰ گرم
شیر عسلی قوطی ۲۲۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

آموزش فلن چیز کیک

مرحله اول

برای تهیه این دسر خوشمزه، ابتدا کاراملی را آماده می‌کنیم. برای این کار شکر را در یک تابه یا قابلمه با کفه سنگین می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. منتظر می‌مانیم تا شکر ذوب شود.

مرحله دوم

ذوب شدن شکر از کناره‌های ظرف شروع می‌شود. باید مواظب باشیم که شکر را هم نزنیم و فقط تابه را تکان دهیم تا شکر ذوب شود و رنگی کاراملی به خود بگیرد. دقت کنید که کارامل خیلی تیره نشود چون ممکن است تلخ شود.

مرحله سوم

زمانی که کارامل آماده شد، سریعاً آن را در قالب مورد نظر می‌ریزیم (اندازه قالب ۱۸ سانت در ۶ سانت است). قالب را کمی می‌چرخانیم تا کارامل به طور یکنواخت در کف قالب پخش شود. سپس قالب را کنار می‌گذاریم تا کارامل خنک و سفت شود و بافتی مثل پولکی پیدا کند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و ۱۵ دقیقه اجازه می‌دهیم تا گرم شود. در همین حین، کرم پنیری را آماده می‌کنیم. همه مواد باید به دمای اتاق رسیده باشند.

مرحله پنجم

در این مرحله ابتدا پنیر را در یک کاسه ریخته و با همزن برقی کمی هم می‌زنیم تا نرم شود. سپس در یک کاسه دیگر، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی می‌شکنیم و چند دقیقه هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند. در ادامه وانیل را اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

اگر از وانیل مایع استفاده می‌کنید، می‌توان تا یک قاشق چای خوری از آن را به مخلوط اضافه کنید. سپس شیر و خامه را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم. بعد شیر عسلی را اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس این مخلوط را به مواد پنیری اضافه می‌کنیم.

“““html

اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، مخلوط پنیر را از صافی رد می‌کنیم تا صاف و یکدست شود و کف روی آن را برمی‌داریم. سپس مخلوط پنیر را روی کارامل در قالب می‌ریزیم. پخت این دسر باید به روش غیرمستقیم یعنی بن ماری انجام شود.

مرحله هشتم

در این مرحله، قالب پر شده با مواد را در یک قالب بزرگتر قرار می‌دهیم و سپس قالب بزرگتر را با آب جوش پر می‌کنیم. آب باید حداقل دو سوم ارتفاع قالب دسر را بگیرد، اما قالب نباید در آب غوطه‌ور شود. حالا قالب را به آرامی بلند کرده و در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

توجه داشته باشید که قالب دسر دقیقا در وسط قالب بزرگتر قرار بگیرد. حالا برای ۵۰ دقیقه می‌گذاریم تا دسر در فر بپزد. وقتی قالب دسر را تکان می‌دهیم، دور آن کمی سفت شده ولی مرکز قالب نرم و مثل ژله می‌لرزد.

مرحله دهم

در این زمان، قالب را از فر خارج می‌کنیم و آن را در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا به دمای محیط برسد و از حرارت بیفتد. سپس آن را برای یک شب یا حداقل ۴ تا ۶ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود و مرکز دسر هم سفت شود.

مواد لازم و آموزش فلن چیز کیک خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

برای خارج کردن دسر از قالب، اطراف دسر را با یک چاقوی تیز جدا می‌کنیم. بشقاب سرو را روی قالب می‌گذاریم و سپس آن را برمی‌گردانیم. یک ضربه آرام به کف قالب می‌زنیم تا چیزکیک به راحتی جدا شود و سس کاراملی روی آن می‌ریزیم.

مرحله دوازدهم

یک نکته‌ای که باید بدانید این است که می‌توانیم این کیک را به سادگی با میوه‌هایی مثل توت‌فرنگی یا با تزئیناتی از کارامل تزیین و سرو کنیم. همچنین می‌توانیم این کیک را در قالب‌های تک نفره درست کنیم که در این صورت، زمان پخت کمتر می‌شود.

مرحله سیزدهم

برای این مقدار مواد می‌توانیم از قالب ۲۰ سانتی‌متری هم استفاده کنیم، تنها لایه پنیری کمی نازک‌تر خواهد شد. قسمت اول کار، تهیه کارامل است که کمی دقت و تمرین می‌طلبد و ممکن است در بار اول نتوانیم کارامل خوبی تهیه کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا