مواد لازم

مواد لازم و آموزش لبو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش لبو

لبو، یا چغندر قرمز، یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که بیشتر در فصل زمستان تهیه می‌شود. این خوراکی خوشمزه، که از قدیم در دکه‌های خیابانی فروخته می‌شد، برای نسل‌های مختلف یادآور خاطرات زیادی است. پخت لبو بسیار ساده است و می‌توانیم به راحتی آن را در منزل درست کنیم. البته اگر می‌خواهیم لبو را به سبک فروشگاه‌های خیابانی درست کنیم، باید چند نکته را رعایت کنیم تا بهترین نتیجه را بدست آوریم. پیشنهاد می‌کنیم برای شب یلدا این خوراکی خوشمزه را برای خانواده تهیه کنید. با ما در ادامه‌ی این آموزش در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
چغندر قرمز 2 عدد بزرگ
شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب به مقدار کافی

دستور پخت لبو

مرحله اول

برای تهیه لبو به سبک فروشگاهی، ابتدا باید لبوها را خوب بشوییم. نکته مهم این است که چغندر قرمز معمولاً خاک زیادی دارد، بنابراین باید تمام نقاط آن را با دقت بشوییم.

مرحله دوم

مورد دیگر این که قبل از پخت لبوها، نباید آنها را برش دهیم. برش دادن یا جدا کردن انتهای لبو باعث می‌شود که ویتامین‌های موجود در آن از بین برود.

مرحله سوم

در این مرحله، چغندرها را در یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم و مقداری آب اضافه می‌کنیم طوری که سطح چغندرها با آب پوشانده شود. بهترین گزینه استفاده از آب تصفیه‌شده است.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب سریع‌تر به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و درب قابلمه را می‌گذاریم تا چغندرها حدود 2 ساعت بپزند.

مرحله پنجم

پس از پختن چغندرها و نرم شدن آنها، آنها را از قابلمه خارج می‌کنیم. سپس با چاقو انتها و سر چغندرها را می‌بریم و به آرامی پوست آنها را جدا کرده و به قطعات دلخواه برش می‌زنیم.

مرحله ششم

اگر دوست داشته باشیم، می‌توانیم لبوها را کامل و بدون برش درست کنیم، اما چون این‌ها را در خانه درست می‌کنیم و زمان زیادی در شربت نمی‌مانند، بهتر است آنها را خرد کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، شکر را به آب باقی‌مانده از لبو اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. اگر دوست داریم لبوها شیرین‌تر باشند، می‌توانیم شکر بیشتری اضافه کنیم.

مرحله هشتم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می‌دهیم شکر به طور کامل در آب لبو حل شود. سپس تکه‌های لبوی خردشده را به قابلمه اضافه کرده و درب آن را می‌گذاریم تا آب لبو غلیظ شود.

مرحله نهم

بعد از 15 دقیقه، درب قابلمه را برمی‌داریم. اگر آب داخل قابلمه زیاد بود، حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب لبو غلیظ شود. وقتی که آب لبو غلیظ شود و رنگ لبوی‌ها تیره‌تر شود، لبو آماده سرو است.

مرحله دهم

در مرحله آخر، لبوها را به…

“`

آرامی لبوها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و سپس شربت باقی‌مانده از لبو که در قابلمه است را به‌صورت یکنواخت روی آنها می‌ریزیم. بعد از این مرحله، لبوها را داغ سرو می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش لبو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

نکات تهیه لبو

لبو با نبات

اگر بخواهیم لبو را با نبات درست کنیم، کافیست شکر را از مواد لازم حذف کنیم و به‌جای آن یک تکه نبات اضافه کنیم. بهتر است ابتدا یک مقدار نبات اضافه کرده و بعد اگر طعم شیرینی آب لبو کم بود، دوباره نبات بیشتری اضافه کنیم.

نکته دیگری که در مورد استفاده از نبات در لبو وجود دارد این است که باید از نبات ساده استفاده کنیم تا طعم لبو را خراب نکند. اگر از نبات‌های طعم‌دار استفاده کنیم، ممکن است طعم لبو عوض شود و خوشمزه نباشد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا