مواد لازم و آموزش لوکوم شیری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش لوکوم شیری
لوکوم نوعی شیرینی است که با شهد درست میشود و نیازی به پختن در فر ندارد. این نوع لوکوم شیری از شیر و آرد سمولینا تهیه میشود. سمولینا یا ایرمیک باعث میشود که این شیرینی هم خوشمزه و هم ترد شود. شما میتوانید لوکوم را به عنوان دسر یا همراه چای و قهوه سرو کنید. همچنین میتوانید این شیرینی را در کنار بامیه و زولبیا برای افطار در ماه رمضان تهیه کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه لوکوم شیری، ادامه متن را دنبال کنید.
مواد لازم لوکوم شیری | |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان بعلاوه ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر | ۱ لیوان |
ایرمیک یا آرد سمولینا | نصف لیوان |
روغن | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
آموزش لوکوم شیری
مرحله اول
برای درست کردن لوکوم شیری خوشمزه، ابتدا شربت را تهیه میکنیم. برای این کار، شکر را با آب و آب لیمو در یک قابلمه مخلوط کرده و میگذاریم بجوشد تا شربت غلیظی به دست بیاید. سپس شربت را کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله دوم
در یک قابلمه جدا، ایرمیک را با شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا خوب بپزد. وقتی مخلوط از دیواره ظرف جدا شد، آن را کنار میگذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن، ۱ قاشق غذا خوری روغن و تخممرغ را به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سپس مواد را مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم. در یک تابه مقداری روغن میریزیم. از خمیر گلولههای کوچک برمیداریم و به صورت توپ درمیآوریم و داخل روغن سرد میریزیم. میتوانیم دستهایمان را کمی چرب کنیم تا گلوله کردن خمیر راحتتر شود.
مرحله چهارم
تابه را روی حرارت میگذاریم و گهگاهی آنها را هم میزنیم تا لوکومها قهوهای شوند. لوکومهای داغ را به شربت خنک منتقل میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا شربت به خورد آنها برود. سپس آنها را از شربت خارج کرده و در یک ظرف مناسب میگذاریم و سرو میکنیم.