مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ توسکانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش مرغ توسکانی

خوراک مرغ یکی از غذاهای بسیار محبوب است که هر کس با روش خود آن را تهیه می‌کند. مرغ توسکانی یک غذای ساده و خوشمزه از منطقه توسکان ایتالیا است و مواد لازم برای آن خیلی در دسترس هستند و معمولاً تغییر خاصی در دستور پخت آن صورت نمی‌گیرد. عموماً این خوراک را با نان سرو می‌کنند، اما اگر می‌خواهید آن را به عنوان وعده اصلی ناهار سرو کنید، می‌توانید آن را با برنج زعفرانی که انتخاب خوبی هم هست، میل کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش مرغ توسکانی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم مرغ توسکانی
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
قارچ اسلایس شده ۲۵۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک و نیم قاشق چای خوری
آب مرغ نصف لیوان
خامه یا مخلوط شیر و خامه سه چهارم لیوان
پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم لیوان
بی بی اسفناج یا اسفناج خرد شده ۱ لیوان
گوجه فرنگی خشک خرد شده ۱ لیوان
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه به مقدار لازم

آموزش مرغ توسکانی

مرحله اول

برای تهیه مرغ خوشمزه به سبک توسکانی، ابتدا روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس سینه مرغ را به قطعات نازک برش بزنید تا سریع‌تر پخته شود.

مرحله دوم

هر دو طرف برش‌های مرغ را با نمک و فلفل یا ادویه‌های دلخواه خود مزه‌دار کنید. بعد از آن، تکه‌های مرغ را در ماهیتابه بچینید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزید تا زمانی که طلایی و کاملاً پخته شوند.

“““html

می گذاریم روی حرارت باقی بماند.

مرحله سوم

در این مرحله، بعد از اینکه مرغ‌ها پخته شدند، آن‌ها را از ظرف خارج کرده و روی بشقابی قرار می‌دهیم. برای اینکه گرم بمانند، روی آن‌ها را با فویل می‌پوشانیم. سپس، ماهیتابه را با یک دستمال کاغذی پاک می‌کنیم. بعد از آن، کره را در تابه ذوب می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت می‌دهیم تا نرم و کاراملی شوند. سپس، سیر را به تابه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می‌دهیم تا عطر سیر آزاد شود. بلافاصله پس از آن، آرد را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا طعم خامی آرد گرفته شود.

مرحله پنجم

سپس آب مرغ را به تابه می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. وقتی آب مرغ شروع به جوشیدن کرد، نمک و ادویه را اضافه می‌کنیم و سپس خامه و پنیر پارمزان را هم می‌زنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود و یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله، بلافاصله اسفناج و گوجه‌فرنگی خشک را به مخلوط اضافه می‌کنیم و در آخر، مرغ‌های پخته شده را به تابه برمی‌گردانیم. بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کرده و این غذا را گرم سرو می‌کنیم. می‌توانیم آن را با جعفری خرد شده، پوره سیب‌زمینی و انواع سبزیجات سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا