مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ شکم پر گیلانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش مرغ شکم پر گیلانی

مرغ شکم پر یکی از غذاهای مهم و خوشمزه ایرانی است که به ویژه در استان گیلان تهیه می‌شود. این غذا با استفاده از مواد معطر و ترش درست می‌شود و معمولاً با برنج شمالی همراه کته رشتی سرو می‌شود. در این دستور، از سبزیجات معطر، رب انار، و میوه‌های خشک مثل آلو و قیصی استفاده می‌شود. پختن این مرغ حدود دو ساعت و نیم زمان می‌برد و معمولاً در مهمانی‌های ویژه تدارک دیده می‌شود. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید به جای مرغ از بوقلمون هم استفاده کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه مرغ شکم پر گیلانی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ کامل ۱ عدد
سبزیجات معطر سرخ شده به مقدار لازم
گردوی پودر شده ۲ قاشق غذا خوری
رب انار ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
انواع آلو و آلوچه های ترش به مقدار لازم
کشمش ۱ قاشق غذا خوری
روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و گلپر به مقدار لازم
پیاز و سیر به مقدار دلخواه

آموزش مرغ شکم پر گیلانی

مرحله اول

برای تهیه مرغ شکم پر خوشمزه به سبک گیلانی، ابتدا زرشک، قیصی و کشمش را در آب خیس می‌کنیم. سپس پیاز را شسته و رنده می‌کنیم. یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن می‌ریزیم تا گرم شود.

مرحله دوم

بعد از گرم شدن روغن، پیازهای رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. زمانی که پیازها سبک و طلایی شدند، سیر رنده شده را اضافه می‌کنیم. بعد از تفت دادن سیر، کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و مجدداً تفت می‌دهیم تا رنگ آن باز شود.

آموزش مرغ شکم پر گیلانی

حالا رب گوجه و رب انار را به مخلوط اضافه کرده و تفت می‌دهیم. سپس چند قاشق سبزیجات معطر سرخ شده به آن اضافه می‌کنیم. آلوهای خیس خورده را نیز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سپس از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا خنک شود.

مرحله چهارم

می‌توانیم مقدار رب انار و گلپر را به سلیقه خود بیشتر کنیم. برای آماده کردن مرغ، آن را به مدت دو تا سه ساعت در یک کاسه گذاشته و روی آن نمک، آب و سرکه سفید می‌ریزیم تا مرغ کاملاً بپوشاند. این کار به از بین بردن بوی نامطبوع مرغ کمک می‌کند.

مرحله

“““html

پنجم

سپس با انواع ادویه‌ها مانند نمک، پودر سیر، زردچوبه و ادویه‌های دلخواه خود، تمام سطح مرغ را ماساژ می‌دهیم تا به خوبی طعم‌دار شود. یک تابه عمیق برمی‌داریم و آن را با روغن روی حرارت قرار می‌دهیم. مرغ را درون روغن گرم سرخ می‌کنیم.

آموزش مرغ شکم پر گیلانی

در این مرحله، باید تمام سطح مرغ سرخ شود و رنگ آن به طلایی تغییر کند. سپس با مخلوط سبزی معطر آن را پر می‌کنیم. در ادامه، مرغ را در وسط یک ظرف مناسب قرار داده و روی سینی را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

به مدت ۲ ساعت مرغ را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. بعد از گذشت این زمان، فویل را برداشته و بدون فویل حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا روی مرغ طلایی و برشته شود. می‌توانید این غذا را با کته رشتی سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا