مواد لازم و آموزش مرغ وحشی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش مرغ وحشی
مرغ وحشی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. اگر تمایل دارید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه مرغ | ۴ تکه بزرگ |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
آلو بخارا | ۸ عدد |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۲۵ گرم |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زنجبیل و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت مرغ وحشی
قرار دادن پیاز ها و مرغ در قابلمه
برای درست کردن مرغ وحشی خوشمزه، نخست پیازها را به صورت خلالی و درشت خرد کرده و در کف یک قابلمه مناسب قرار میدهیم. سپس پوستهای اضافی تکههای مرغ را جدا کرده و آنها را روی پیازهای خرد شده قرار میدهیم.
اضافه کردن آلو بخارا و ادویه به قابلمه
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. حالا آلو بخارا، ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، شکر، کره و مقداری نمک، فلفل سیاه و زنجبیل را به قابلمه اضافه کرده و درب آن را میگذاریم تا مرغ به آرامی بپزد.
افزودن زعفران دم کرده و آب لیمو ترش
بعد از ۴۰ تا ۴۵ دقیقه، زعفران دم کرده و آب لیمو ترش را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که آب اضافی غذا بخار شود و مرغ به روغن بیفتد. حدود ۴۵ دقیقه دیگر و مرغ وحشی ما آماده سرو است.
نکته مهم
نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم، این است که در طول پخت، تکههای مرغ را جابجا نکنیم و نیازی به سرخ کردن قبل از پخت نیست. همچنین این غذا نیاز به اضافه کردن آب ندارد و باید با آب پیاز به آرامی پخته شود.
سرو
با این روش طعم غذا ملس میشود، اما اگر دوست دارید طعم غذا ترش یا شیرین باشد، میتوانید مقدار شکر یا آب لیمو ترش را به دلخواه خود تنظیم کنید. در پایان مرغ وحشی را به همراه برنج ساده (کته) سرو میکنیم.