مواد لازم و آموزش موس بادام خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش موس بادام
موس بادام یکی از دسرهای خوشمزه و شیک است که خیلی نرم و لطیف میباشد. اگر میخواهید یاد بگیرید چطور موس بادام درست کنید، با سایت آموزش رضیم همراه باشید تا آموزش را به طور کامل و مرحله به مرحله ببینید.
مواد لازم موس بادام |
|
شیر | ¾ لیوان |
پودر بادام | ۶ قاشق غذاخوری |
شکر | ۷ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ½ لیوان |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش موس بادام
مرحله اول
برای درست کردن موس بادام خوشمزه، در ابتدا شیر و پودر بادام را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. بگذارید مخلوط شیر و پودر بادام کاملاً گرم شود.
مرحله دوم
حالا پودر ژلاتین را به همراه آب سرد در یک کاسه خوب مخلوط کنید، سپس آن را روی بخار غیر مستقیم از کتری قرار دهید تا کاملاً حل و شفاف شود.
مرحله سوم
در این مرحله زردههای تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر در یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن کرم و کشدار شود.
مرحله چهارم
حال مخلوط زرده تخم مرغ را به قابلمه حاوی شیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا زرده تخم مرغها پخته شوند. سپس ژلاتین حل شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
در این مرحله خامه صبحانه را در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا نرم و روان شود. سپس قاشق به قاشق از مخلوط شیر به خامه اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ششم
وقتی که خامه دمای مشابه با مخلوط شیر شد، باقیمانده مخلوط شیر را به خامه اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. سپس یک قالب مربعی انتخاب کنید.
مرحله هفتم
حالا ورق طرح دار را درون قالب قرار دهید و مایه موس را داخل قالب بریزید. سپس قالب را به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً آماده شود. بعد از این زمان، قالب را از فریزر خارج کنید.
مرحله هشتم
حالا قالب را به همراه ورق طرح دار از موس بادام جدا کنید و آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید. در نهایت موس بادام را با برشهای میوه و مقداری پودر پسته تزیین کنید. نوش جان!