آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش مینی کیک نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مینی کیک نارگیلی

مینی کیک نارگیلی یک کیک ساده و سریع است که نیازی به جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ ندارد. این کیک به خاطر استفاده از پودر نارگیل بسیار مغذی و سالم است و می‌توان آن را در کنار چای یا قهوه به عنوان عصرانه سرو کرد. همچنین، این کیک مناسب کافی‌شاپ‌هاست و می‌توان آن را به منوی کافی‌شاپ‌ها اضافه کرد. با توجه به سایز کوچکش، این کیک برای دو تا سه نفر کافی است. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله مینی کیک نارگیلی، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم مینی کیک نارگیلی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۹۰ گرم
روغن مایع ۱۳۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد ۱۳۰ گرم
پودر نارگیل ۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری و یک هشتم قاشق چای خوری

آموزش مینی کیک نارگیلی

مرحله اول

برای درست کردن این کیک خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب بردارید و تخم مرغ‌ها را به همراه شکر، وانیل و روغن داخل کاسه بریزید. سپس با همزن به مدت یک دقیقه هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله دوم

بعد از آن، آرد، بکینگ پودر و پودر نارگیل را اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید. حواستان باشد که بیشتر هم نزنید، چون این کار باعث سفت شدن کیک می‌شود. سپس قالب را با اسپری جداکننده یا روغن چرب کنید.

مرحله سوم

حالا مواد کیک را داخل قالب بریزید و آن را در طبقه وسط فر که از یک ربع قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید. بگذارید کیک به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد. با استفاده از خلال دندان یا سیخ چوبی، می‌توانید چک کنید که پخته شده است یا نه.

مرحله چهارم

زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شد، آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از اینکه کیک خنک شد، آن را از قالب خارج کنید. سپس کیک را روی توری قرار دهید تا کاملا سرد شود. در نهایت، می‌توانید آن را با خامه فرم گرفته یا سس شکلاتی تزئین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا