آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان سوئیسی صبحانه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان سوئیسی صبحانه

نان سوئیسی یک نوع شیرینی خانگی بسیار مناسب برای هر نوع روزی است. این صبحانه یکی از معروف‌ترین گزینه‌های رژیمی در دنیا به حساب می‌آید. نان سوئیسی نخستین بار در سال ۱۹۰۰ توسط یک پزشک به نام بیرچر بنر در سوئیس درست شد. این صبحانه از ترکیب غلات، میوه‌ها، آجیل و خشکبار تشکیل شده و با شیر سرو می‌شود. در این روزهای خانه نشینی ممکن است نگران اضافه وزن و کاهش تناسب اندام باشیم. تهیه وعده‌های غذایی سبک و رژیمی می‌تواند این نگرانی را کاهش دهد. اگر به یک صبحانه خوشمزه، تازه و کم کالری علاقه دارید، نان سوئیسی را امتحان کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله نان سوئیسی صبحانه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان سوئیسی صبحانه
شکر یک و نیم لیوان
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری یا نصف استکان روغن مایع
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۱ کاسه
سوجوک یا سوسیس خرد شده ۱ کاسه
فلفل سبز ۲ عدد
آویشن به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
اورانگو به مقدار لازم (قابل حذف)

آموزش نان سوئیسی صبحانه

مرحله اول

برای درست کردن نان صبحانه خوشمزه به شیوه سوئیسی، ابتدا یک کاسه بگیرید و شکر، نمک و روغن زیتون را درون آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس به آرامی آرد را اضافه کنید تا یک خمیر منسجم به دست آورید. اگر لازم بود، کمی آب هم به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، خمیر را با دست خوب ورز دهید تا خمیری نرم به دست آید که به دست نمی‌چسبد. سپس روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت در جایی گرم استراحت کند. در این زمان، می‌توانید مواد میانی را آماده کنید.

مرحله سوم

برای مواد میانی، گوجه‌فرنگی خرد شده، سوسیس و فلفل سبز خرد شده را با آویشن، فلفل سیاه و اورانگو مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. بعد از اینکه خمیر به عمل آمد، آن را به سه قسمت تقسیم کنید.

مرحله چهارم

کمی آرد روی سطح کار بریزید و هر قسمت از خمیر را با وردنه باز کنید. سپس خمیر را رول کنید. کف سینی فر را چرب کرده و نان‌ها را در آن بچینید. با این مواد، سه نان برایتان درست می‌شود. روی نان‌ها را بپوشانید.

مرحله پنجم

سپس اجازه دهید نان‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کنند. بعد با چاقو بر روی هر نان یک برش ایجاد کنید، ابتدا پنیر پیتزا را روی نان‌ها بریزید و بعد مواد داخلی را هم اضافه کنید. نان‌ها را در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا بپزند و رنگ‌شان طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا