مواد لازم و آموزش نان سیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه نان سیر
نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه و سریع است که معمولاً به عنوان پیشغذا سرو میشود. اما باید بدانید که به خاطر وجود پنیر پیتزا، این پیشغذا کالری بالایی دارد و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل هم مورد استفاده قرار گیرد. برای یادگیری نحوه تهیه نان سیر به صورت گام به گام و کامل، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سیر | ۴ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
خمیر پیتزا | ۱ عدد بزرگ |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور پخت نان سیر
مرحله اول
ابتدا سیرها را به کمک رنده ریز رنده میکنیم و سپس آنها را به همراه کره در یک تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم. سپس فلفل سیاه، آویشن و کمی نمک را اضافه میکنیم و تا زمانی که عطر سیر بلند شود، تفت دادن را ادامه میدهیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که نیازی نیست سیرها را زیاد سرخ کنید، فقط کمی آنها را تفت میدهیم تا عطر آنها آزاد شود. سپس روغن زیتون را روی تمام قسمتهای خمیر پیتزا پخش میکنیم و بعد مخلوط سیر رنده شده و ادویهها را روی خمیر قرار میدهیم.
مرحله سوم
حالا روی مواد، به مقدار دلخواه پنیر پیتزا میریزیم. نکته مهم این است که میتوانید از انواع مختلف نانها برای تهیه نان سیر استفاده کنید و اگر خمیر پیتزا در دسترس نیست، میتوانید از نان باگت یا نان تست استفاده کنید.
مرحله چهارم
فر را ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس روی نان سیر را با فویل نازک میپوشانیم و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا پخته شود. برای تزئین روی نان سیر، میتوانید از جعفری خرد شده استفاده کنید.