مواد لازم و آموزش نان شنبلیله برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش نان شنبلیله
نان شنبلیله یکی از نانهای خوشمزه و معطر است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و گام به گام آن، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان شنبلیله |
|
آرد نان سنگک | ۸۰۰ گرم |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
آب | ۱ پیمانه |
مواد لازم برای رومال نان |
|
ماست | ۳ قاشق غذاخوری سرپر |
پودر شنبلیله | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | نوک قاشق چایخوری |
آموزش نان شنبلیله
مرحله اول
برای تهیه نان شنبلیله خوشمزه، ابتدا آب گرم را با خمیر مایه و نمک در یک کاسه مناسب مخلوط میکنیم. سپس کمکم آرد را الک کرده و با یک قاشق هم میزنیم.
مرحله دوم
خمیر را به خوبی ورز میدهیم تا به دست نچسبد و نرم و لطیف شود. دقت کنید که آرد به اندازه کافی باشد تا خمیر نرم باشد و سفت نشود.
مرحله سوم
خمیر را در یک کاسه چرب بگذارید و روی آن را با نایلون بپوشانید. آن را برای ۴۵ دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا پف کند. سپس به تهیه مواد روی نان میپردازیم.
مرحله چهارم
برای تهیه مواد روی نان، ماست را با پودر شنبلیله و زردچوبه در یک کاسه خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. در این حین، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
مرحله پنجم
زمانی که فر گرم شد، از خمیر توپهایی به اندازه نارنگی جدا کرده و با وردنه کمی باز کنید. سپس مخلوط شنبلیله را روی آن بریزید و با قاشق بپوشانید.
مرحله ششم
با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و آنها را در سینی فر که قبلاً با کاغذ روغنی پوشاندهاید، قرار دهید. سپس اجازه دهید خمیرها ۱۰ دقیقه استراحت کنند و بعد سینی را در طبقه میانی فر بگذارید.
مرحله هفتم
اجازه دهید نانها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً بپزند و رویشان طلایی و خوشرنگ شود. سپس آنها را از فر خارج کرده و با پنیر و گردو سرو کنید. نوش جان.