مواد لازم و آموزش نان فندقی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان فندقی
نان های حجیم و فانتزی یکی از محبوب ترین انواع نان هستند. برخی از نان ها با مواد مختلف داخلشان درست می شوند. نان فندقی نانی حجیم و خوشمزه است که با آرد تفت داده شده، فندق و شکر درست می شود. این نان شکلی ساده دارد و به صورت لایه ای پخته می شود که باعث می شود ترد و لذیذ شود. استفاده از آرد تفت داده شده و فندق، نان فندقی را سالم و مغذی می کند. می توانید این نان را با چای یا قهوه به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنید. در تهیه این نان از مخمر استفاده شده که هضم آن را راحت تر می کند. برای یادگیری کامل طرز تهیه نان فندقی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان فندقی | |
شیر | ۱ استکان |
آب | ۱ استکان |
روغن مایع | ۱ استکان |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
سرکه | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | یک و نیم قاشق مربا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
خمیر مایه خشک | ۱ پاکت معادل ۱ قاشق غذا خوری |
آرد | چهار و نیم لیوان |
مواد میانی | |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۱ استکان |
آرد | ۱ لیوان |
شکر | ۱ استکان |
فندق | ۱ استکان |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ قاشق غذا خوری |
کره | ۱۵۰ گرم برای وسط لایه ها |
آموزش نان فندقی
مرحله اول
برای درست کردن نان خوشمزه با طعم فندق، اول یک کاسه برمیداریم. سپس شیر، آب، روغن مایع و سفیده تخممرغ را به آن اضافه میکنیم. بعد سرکه، شکر و نمک را نیز اضافه کرده و با یک همزن دستی مخلوط میکنیم تا همه چیز خوب با هم ترکیب شود.
مرحله دوم
سپس خمیر مایه را به مخلوط اضافه کرده و آرد را کمکم اضافه میکنیم تا خمیری یکدست و منسجم به دست بیاوریم. بعد خمیر را خوب ورز میدهیم تا به دستانمان نچسبد. حالا روی خمیر را میپوشانیم و یک ساعت استراحت میدهیم تا خوب بماند.
مرحله سوم
برای تهیه مواد میانی، روغن را در یک ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت میگذاریم. بعد آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگ آرد تغییر کند. سپس شکر و فندقهای خرد شده را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر تفت میدهیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط را از روی حرارت برمیداریم و آن را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، با دست پف آن را گرفته و به ۷ قسمت تقسیم میکنیم و به هر قسمت شکل میدهیم. سطح کار را کمی آرد میپاشیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، همه قسمتها را با وردنه بهطور یکنواخت و خیلی نازک باز میکنیم. وقتی همه قسمتها آماده شد، خمیر اول را برمیداریم و با مقداری کره ذوب شده روی آن را چرب میکنیم و لایه دوم را روی آن میگذاریم.
مرحله ششم
همچنان خمیرها را روی هم قرار میدهیم و بین هر لایه را با کره چرب میکنیم تا وقتی همه خمیرها تمام شود. در آخر، مواد میانی که تهیه کرده بودیم را روی آخرین لایه میریزیم. سپس خمیر را روی مواد جمع میکنیم. یک قالب گرد برمیداریم و کف آن را چرب میکنیم.
مرحله هفتم
حالا نان را داخل قالب میگذاریم و روی آن را با زرده تخممرغ و شیر رومال میکنیم. همچنین مقداری از مواد میانی باقیمانده را روی آن میپاشیم. فر را از قبل گرم کردهایم و نان را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد میگذاریم تا بپزد و رنگ آن طلایی شود.