آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان پوآچا پیتزایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان پوآچا پیتزایی

نان‌های حجیم و فانتزی جزو نان‌های محبوب به حساب می‌آیند. بعضی وقت‌ها نان‌ها را با مخلفات و مغزهای مختلف درست می‌کنند. نان پوآچا پیتزایی نوعی نان حجیم است که داخل آن از سوسیس سرخ شده یا سوجوک و پنیر پیتزا استفاده می‌شود. این نان به شکل رول پخته می‌شود و می‌تواند به عنوان میان‌وعده، عصرانه یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو شود. در تهیه این نان از مخمر استفاده می‌شود که هضم آن را آسان‌تر می‌کند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پوآچا پیتزایی، با سایت رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم نان پوآچا پیتزایی
شیر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۲ قاشق مربا خوری
نمک یک و نیم قاشق مربا خوری
خمیر مایه خشک فوری ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذا خوری
آرد به مقدار لازم
مواد داخل پواچا
سوسیس و سوجوک به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز و زیره و آویشن به مقدار لازم
آب به مقداری که رب رقیق شود
کره به مقدار لازم برای روی خمیر باز شده
مواد لازم برای رومال
آب نصف لیوان

“““html

شیره انگور ۲ قاشق غذا خوری کنجد به مقدار لازم

آموزش نان پوآچا پیتزایی

مرحله اول

برای درست کردن نان پوآچای خوشمزه با طعم پیتزا، ابتدا ۴ لیوان آرد را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس خمیر مایه را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. اگر از خمیر مایه خشک فوری استفاده می‌کنیم، می‌توانیم آن را مستقیم به آرد اضافه کنیم بدون نیاز به عمل آوردن.

مرحله دوم

اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده کنیم، باید آن را با کمی شکر و آب ولرم مخلوط کنیم و حدود ۱۰ دقیقه زمان بدهیم تا عمل بیاید. سپس آن را به آرد اضافه می‌کنیم. وسط آرد را خالی می‌کنیم مانند یک حوض و سپس شیر، آب ولرم، روغن مایع، نمک و شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دادن می‌کنیم. بقیه آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم تا خمیر نرم و چسبنده‌ای به دست آید. خمیر را به‌خوبی ورز می‌دهیم و باید آن را فشار ندهیم، بلکه باید آن را به آرامی و به صورت حرکات بالا به پایین بکشیم.

مرحله چهارم

سپس خمیر را با سلفون می‌پوشانیم و به آن یک ساعت زمان می‌دهیم تا استراحت کند و ور بیاید. در این مدت، روی میز کاری آرد می‌پاشیم. خمیر را روی میز می‌گذاریم و به ۱۳ قسمت تقسیم می‌کنیم و روی آن‌ها را می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

حالا برای باز کردن خمیرها، از آرد استفاده نمی‌کنیم و به جای آن کمی روغن به کار می‌بریم. یعنی به جای پاشیدن آرد، سطح کار را چرب می‌کنیم. از اولین چانه‌ای که آماده کردیم، شروع می‌کنیم.

مرحله ششم

خمیرها را تا جایی که امکان دارد باز می‌کنیم. یک تکه کره نرم‌شده را روی تمام قسمت‌های خمیر می‌مالیم و از سمت چپ و راست به وسط تا می‌کنیم اما خمیرها را روی هم نمی‌گذاریم. نوک خمیرها در وسط به هم می‌رسند و شکل مستطیل می‌گیرند.

مرحله هفتم

حالا خمیر را از پایین به اندازه ۴ انگشت تا می‌کنیم. رب گوجه‌فرنگی را درون یک کاسه می‌ریزیم و فلفل قرمز، آویشن و زیره به آن اضافه کرده و با کمی آب رقیق می‌کنیم. سپس با این سس، داخل خمیر را آغشته می‌کنیم و سوسیس‌ها را خرد می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس سوسیس‌ها را در کمی روغن تفت می‌دهیم و بعد از آن، آن‌ها را درون خمیر قرار داده و کمی پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم. با احتیاط خمیر را رول می‌کنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و نان‌ها را درون آن با فاصله می‌چینیم.

مرحله نهم

سپس روی نان‌ها را با یک پارچه می‌پوشانیم و حدود ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا استراحت کنند. یک کاسه می‌زنیم و شیره انگور و آب را با هم مخلوط می‌کنیم. با یک برس، روی نان‌ها را رومال کرده و کمی کنجد روی آن‌ها می‌پاشیم. می‌توانیم از زرده تخم‌مرغ هم زده برای رومال استفاده کنیم.

مرحله دهم

برای این کار، زرده تخم‌مرغ را در یک کاسه خوب هم می‌زنیم. سپس شیره انگور یا شیره خرما و کمی روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس روی نان‌ها را رومال کرده و با کنجد تزئین می‌کنیم.

مرحله یازدهم

پس از اینکه نان‌ها رومال شدند، آن را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم و زمان می‌دهیم تا نان‌ها پخته و روی آن‌ها طلایی شود. بعد از پخت، نان‌ها را از فر بیرون آورده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش نان پوآچا پیتزایی خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا