مواد لازم و آموزش نان چالای کشمش و دارچین خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان چالای کشمش و دارچین
نان چالای کشمش و دارچین یکی از نانهای خوشمزه عصرانه است که معمولاً با نوشیدنیهای گرم مانند چای یا قهوه سرو میشود. برای یادگیری کامل و گام به گام آموزش نان چالای کشمش و دارچین، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ عدد نان | |
آرد همه کاره | ۳ پیمانه |
آرد نان | یک و نیم پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
مخمر | دو و یک چهارم قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
عسل | یک چهارم پیمانه |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای فیلینگ | |
شکر دانه ریز | یک چهارم پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
کشمش | یک چهارم پیمانه |
مواد لازم برای رومال | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش نان چالای کشمش و دارچین
مرحله اول
برای درست کردن این نان خوشمزه، اول از همه آردها را با هم مخلوط میکنیم. سپس یک کاسه بزرگ انتخاب میکنیم و از مخلوط آرد، ۱ پیمانه را در کاسه میریزیم. بعد مخمر و آب گرم را به آن اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.
مرحله دوم
حالا روی کاسه را میپوشانیم و میگذاریم ۱ ساعت در دمای اتاق بماند تا خمیر به عمل آید. سپس تخممرغها، عسل و روغن زیتون را به مخلوط آرد و مخمر اضافه میکنیم و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
“““html
شان کاملا یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله، باقیمانده آرد و نمک را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس به مدت یک ربع استراحت میدهیم. روی سطح کار کمی آرد میپاشیم و خمیر را روی آن باز و سپس بسته میکنیم.
مرحله چهارم
خمیر را به مدت ربع ساعت ورز میدهیم تا یکدست و صاف شود. سپس خمیر را در یک ظرف چرب شده قرار میدهیم و روی آن را میپوشانیم و حدود یک و نیم ساعت زمان میدهیم تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
مرحله پنجم
در یک کاسه دیگر، شکر دانه ریز و دارچین را با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، هوا آن را با دست میزنیم و سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را چانه میکنیم.
مرحله ششم
هر کدام از خمیرها را رول میکنیم. با استفاده از یک وردنه یا حتی با فشار دست خمیر را کمی گود میکنیم. نصفی از مخلوط دارچین را روی خمیر میپاشیم و سپس نیمی از مقدار کشمش را روی دارچین میریزیم.
مرحله هفتم
حالا با انگشتان خود روی خمیر فشار میدهیم تا مواد به خوبی به آن بچسبند. سپس خمیر را به صورت مارپیچ دور خود میپیچیم تا یک نان گرد شکل بگیرد. برای جلوگیری از باز شدن مارپیچ، انتهای رول را زیر خمیر قرار میدهیم.
مرحله هشتم
فر را با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و نانها را روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و روی آن را با پلاستیک چرب شده میپوشانیم و اجازه میدهیم حدود ۴۰-۴۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
مرحله نهم
خمیر را با ترکیب تخممرغ و آب رومال میکنیم و در فر داغ به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر میپزیم. بعد از پخت، نانها را روی توری فلزی قرار میدهیم تا خنک شوند. بعد از گذشت ۵ دقیقه، روی نانها را با یک پارچه نازک میپوشانیم تا خشک نشوند.