مواد لازم و آموزش نان کندو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش نان کندو
نان کندو یکی از نانهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای مختلف درست میشود. این نان معمولاً به عنوان صبحانه، عصرانه یا میانوعده سرو میشود. اما در این مطلب به شما یاد میدهیم که چگونه این نان را به عنوان پیشغذا نیز ارائه کنید. دراین دستور، از موادی مانند پنیر پیتزا، زیتون و جعفری برای پر کردن نان استفاده شده است که برای پیشغذا یا میانوعده عالی است. اگر میخواهید این نان را به عنوان صبحانه میل کنید، میتوانید به جای این ترکیب از موادی مانند گردو و پنیر یا انواع مارمالاد و عسل استفاده کنید. برای دیدن ادامه آموزش آشپزی با سایت ما همراه باشید.
مواد لازم نان کندو | |
آرد سفید | 3 لیوان |
ماست شیرین | 1 لیوان |
خمیر مایه فوری | 2 قاشق چایخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
کره | 50 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
زیتون و جعفری | به مقدار کافی |
دستور پخت نان کندو
مرحله اول
برای درست کردن نان کندو، اول از همه تمام مواد را از یخچال بیرون میآوریم تا به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بمانند. بعد ماست را در یک کاسه میریزیم و کره، شکر، خمیر مایه، تخم مرغ و نمک را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا با یک قاشق همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. آرد را کمکم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا وقتی که دیگر با قاشق نتوانیم هم بزنیم و مواد سفتتر شود.
مرحله سوم
پس از آن، دستهای خود را چرب کرده و خمیر را مخلوط میکنیم تا وقتی که دیگر آرد اضافه نکنیم و خمیر به دست نچسبد. دقت کنید که اگر آرد زیادی اضافه کنید، نانها بعدا سفت خواهند شد.
مرحله چهارم
به مدت 10 دقیقه خمیر را روی یک سطح کار ورز میدهیم تا نرم و لطیف شود و هواهای داخل آن خارج شوند.
مرحله پنجم
حالا داخل یک کاسه را چرب کرده و خمیر را در وسط آن قرار میدهیم و روی آن را با سلفون میپوشانیم. حدود یک ساعت به آن اجازه میدهیم در یک جای گرم بماند تا خمیر دوبرابر شود.
“““html
فعلی داشته باشیم.
مرحله ششم
در این مرحله، باید مواد میانی نان را آماده کنیم. مقداری پنیر، زیتون بدون هسته (که آن را با چاقو خرد کردهایم) و جعفری خرد شده را در یک کاسه میریزیم. مقدار هر کدام از این مواد به سلیقه شما بستگی دارد. سپس با قاشق آنها را مخلوط میکنیم تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله هفتم
بعد از یک ساعت، خمیر را بررسی میکنیم. اگر حجم آن افزایش یافته باشد، 30 ثانیه خمیر را در کاسه جمع میکنیم و یک ورز کوچک به آن میدهیم تا باد آن گرفته شود. سپس خمیر را به 11 قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
مرحله هشتم
حالا با دست هر قسمت از خمیر را به شکل دایره درمیآوریم و وسط آن را باز میکنیم. سپس از ترکیب پنیر را در وسط خمیر قرار میدهیم و خمیر را به طور کامل جمع میکنیم. قالبی به اندازه 23 سانتیمتر را با برس آغشته به کمی روغن کاملا چرب میکنیم.
مرحله نهم
در این مرحله، چانههای خمیر را با فاصلهای کم از دور قالب میچینیم. سپس روی قالب را با یک پارچه میپوشانیم و به خمیرها اجازه میدهیم 30 دقیقه استراحت کنند تا حجمشان دو برابر شود.
مرحله دهم
بعد از 15 دقیقه، فر را روشن میکنیم و دما را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود. پس از 25 دقیقه استراحت خمیرها، با قلمو کمی شیر را روی خمیرها میزنیم. (میتوانید از اسپری نیز استفاده کنید.)
مرحله یازدهم
سپس قالب را داخل فر قرار میدهیم و ظرفی پر از آب هم در داخل فر میگذاریم. باید بگذاریم نانها به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزند. اگر میخواهید نانها کمی تردتر و طلاییتر شوند، در 2 دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید.
مرحله دوازدهم
پس از پخت نانهای کندو، قالب را از فر بیرون میآوریم و با قلمو کمی کره را روی نانها میزنیم تا خوشبو و براق شوند. در نهایت، نانها را در ظرفی میچینیم و نوش جان کنید.