مواد لازم

مواد لازم و آموزش هویج بیج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش هویج بیج

هویج بیج یک غذای خوشمزه و ساده ایرانی است که در گذشته به روش‌های مختلف تهیه می‌شده. این غذا یکی از غذاهای قدیمی استان گیلان است و ممکن است نسل جدید نیز نام آن را نشنیده باشند. هویج بیج نوعی املت است که با ترکیب تخم مرغ و هویج درست می‌شود. برخلاف تصور برخی که فکر می‌کنند این املت شیرین است، طعم آن اینطور نیست. زیرا آب لیمو ترش طعم شیرینی هویج را متعادل می‌کند و املت طعمی شیرین ندارد. برای یادگیری این آموزش آشپزی گیلانی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
تخم مرغ 3 عدد
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد
هویج 2 عدد متوسط
آب لیمو ترش 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت هویج بیج

مرحله اول

برای درست کردن هویج بیج به روش سنتی، ابتدا پیاز را به شکل ریز خرد می‌کنیم و با کمی روغن در یک تابه تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. همچنین مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز می‌ریزیم. حالا همه مواد را کمی تفت می‌دهیم تا عطر سیر به خوبی بلند شود و با ادویه‌ها مخلوط شود.

مرحله سوم

حالا هویج‌ها را پوست کنده و با رنده متوسط رنده می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم تا شیرینی هویج را بگیرد. در ادامه درب تابه را می‌گذاریم تا هویج‌ها آب بیندازند.

مرحله چهارم

حالا کمی صبر می‌کنیم تا آب هویج به طور کامل بخار شود و هویج‌ها خوب سرخ شوند. سپس تخم مرغ‌ها را یک به یک به تابه اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

اگر دوست ندارید که املت را با تخم مرغ همزده بخورید، بعد از اضافه کردن تخم مرغ‌ها، حرارت زیر تابه را کم کرده و درب تابه را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها به صورت سالم بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه تخم مرغ‌ها خوب پخته شدند، طعم غذا را می‌چشیم و در صورت نیاز کمی نمک و ادویه اضافه می‌کنیم. در پایان هویج بیج را در ظرف می‌کشیم و با نان داغ و تازه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا