مواد لازم

مواد لازم و آموزش واویشکا گوشت خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش واویشکا گوشت

واویشکای گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به استان گیلان مربوط می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با وب‌سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت واویشکا گوشت

تفت دادن پیاز ها

برای درست کردن واویشکای گوشت، ابتدا پیازها را به شکل خلالی یا نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه تفت می‌دهیم تا پیازها تغییر رنگ دهند و طلایی شوند.

تفت دادن سیر ها و گوشت چرخ کرده

وقتی پیازها طلایی شدند، سیرها را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. چون سیر خیلی زود می‌سوزد، آن را کمی تفت می‌دهیم تا عطرش بلند شود و سپس گوشت چرخ کرده را به تابه می‌افزاییم.

افزدودن ادویه

در این مرحله زردچوبه و فلفل سیاه را هم اضافه می‌کنیم و مواد را خوب تفت می‌دهیم تا گوشت چرخ کرده کاملاً سرخ و تغییر رنگ بدهد. سپس وسط تابه را خالی می‌کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم.

تفت دادن رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی را خوب تفت می‌دهیم تا عطر و طعم خامی‌اش گرفته شود. سپس گوجه فرنگی‌ها را پوست کرده و به شکل ریز خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم.

پخت گوشت

حالا درب تابه را می‌گذاریم تا گوجه فرنگی‌ها آب بیندازند و گوشت خوب بپزد. هر چند وقت یک بار غذا را هم می‌زنیم تا ته نگیرد. بعد از اینکه آب تابه کشیده شد و گوشت پخت، نمک را اضافه می‌کنیم.

سرخ کردن سیب زمینی ها

در این حین، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به شکل نگینی خرد می‌کنیم. سپس در یک تابه مناسب کمی روغن می‌ریزیم و سیب‌زمینی‌ها را سرخ می‌کنیم. در نهایت، غذا را به همراه سیب‌زمینی‌های سرخ شده سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا