مواد لازم و آموزش واویشکا گوشت خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش واویشکا گوشت
واویشکای گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به استان گیلان مربوط میشود. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت واویشکا گوشت
تفت دادن پیاز ها
برای درست کردن واویشکای گوشت، ابتدا پیازها را به شکل خلالی یا نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه تفت میدهیم تا پیازها تغییر رنگ دهند و طلایی شوند.
تفت دادن سیر ها و گوشت چرخ کرده
وقتی پیازها طلایی شدند، سیرها را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. چون سیر خیلی زود میسوزد، آن را کمی تفت میدهیم تا عطرش بلند شود و سپس گوشت چرخ کرده را به تابه میافزاییم.
افزدودن ادویه
در این مرحله زردچوبه و فلفل سیاه را هم اضافه میکنیم و مواد را خوب تفت میدهیم تا گوشت چرخ کرده کاملاً سرخ و تغییر رنگ بدهد. سپس وسط تابه را خالی میکنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم.
تفت دادن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی را خوب تفت میدهیم تا عطر و طعم خامیاش گرفته شود. سپس گوجه فرنگیها را پوست کرده و به شکل ریز خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم.
پخت گوشت
حالا درب تابه را میگذاریم تا گوجه فرنگیها آب بیندازند و گوشت خوب بپزد. هر چند وقت یک بار غذا را هم میزنیم تا ته نگیرد. بعد از اینکه آب تابه کشیده شد و گوشت پخت، نمک را اضافه میکنیم.
سرخ کردن سیب زمینی ها
در این حین، سیبزمینیها را پوست کنده و به شکل نگینی خرد میکنیم. سپس در یک تابه مناسب کمی روغن میریزیم و سیبزمینیها را سرخ میکنیم. در نهایت، غذا را به همراه سیبزمینیهای سرخ شده سرو میکنیم.