آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش ووپی پای کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ووپی پای کدو حلوایی

ووپی پای کدو حلوایی یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که در آمریکا بسیار محبوب است و در مناسبت‌های خاص درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این دسر خوشمزه را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید و مرحله به مرحله پیش بروید.

مواد لازم برای ووپی پای کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی ¾ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱٫۵ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ½ پیمانه
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
دارچین ۱٫۵ قاشق چایخوری
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم

طرز تهیه ووپی پای کدو حلوایی

مرحله اول

اول از همه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس شکر و روغن را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه شکر و روغن به خوبی مخلوط شدند، پوره کدو حلوایی، تخم‌مرغ و وانیل را به کاسه اضافه کنید و دوباره با همزن مخلوط کنید تا همه مواد یکدست شوند. حالا نوبت اضافه کردن مواد خشک است.

مرحله سوم

برای این کار، آرد را با جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین و نمک ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس این ترکیب را یک بار الک کنید. دوباره مواد الک شده را در کاسه بریزید و با دیگر مواد مخلوط کنید.

مرحله چهارم
“`

پس از اینکه مایه شیرینی خوب مخلوط شد و یکنواخت شد، کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس مایه شیرینی را در قیفی با ماسوره ساده می‌ریزیم و بعد آن را به آرامی روی کاغذ روغنی می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، شیرینی‌ها را در فر می‌گذاریم و به آنها اجازه می‌دهیم ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند. بعد از اینکه پختند، آنها را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا خوب خنک شوند. در این حین، خامه‌ای که بین شیرینی‌ها قرار می‌گیرد را آماده می‌کنیم.

مرحله ششم

برای درست کردن خامه، خامه قنادی را با همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا فرم بگیرد. سپس مقداری پنیر خامه‌ای به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. حالا خامه را در قیف می‌ریزیم و بین هر دو شیرینی مقداری از آن را می‌ریزیم.

مرحله هفتم

سپس کمی شیرینی‌ها را فشار می‌دهیم تا خامه به آنها بچسبد. در نهایت شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم. برای تزئین این شیرینی خوشمزه می‌توانیم کمی پودر قند هم روی آنها بپاشیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا