مواد لازم و آموزش پاستای بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پاستای بادمجان
پاستای بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و خاص ایتالیایی است که با مواد مختلف تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این پاستا را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۱ بسته |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
بادمجان | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش پاستای بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن پاستای بادمجان خوشمزه، ابتدا بادمجانها را پوست کرده و به شکل مکعبی خرد میکنیم. سپس یک کاسه آب گرفته و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا نمک حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله، بادمجانهای خرد شده را به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک میگذاریم تا تلخی آنها برطرف شود. بعد از این مدت، بادمجانها را آبکش کرده و کاملاً آبشان را میگیریم.
مرحله سوم
حالا یک تابه را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. بعد بادمجانها را به تابه میریزیم و خوب تفت میدهیم تا سرخ شوند. در این مرحله، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش عوض شود. سپس فلفل دلمهای را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا نرم شود. در آخر، جعفری را به تابه اضافه میکنیم و همه را با هم ترکیب میکنیم.
مرحله پنجم
حالا گوجه فرنگیها را رنده کرده و به همراه رب گوجه فرنگی به مخلوط اضافه میکنیم. مواد را خوب تفت میدهیم تا رب گوجه فرنگی کمی سرخ شود. سپس حرارت را کم کرده و به آماده کردن پاستا میپردازیم.
مرحله ششم
در این مرحله، یک قابلمه آب را روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید. سپس پاستا را به آب جوش اضافه کرده و میگذاریم تا نرم شود، بعد آن را آبکش میکنیم. حالا پاستا را به تابه حاوی مخلوط گوشت اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا کمی نمک، فلفل سیاه و ادویههای دلخواه به تابه اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. وقتی تمام مواد خوب با پاستا ترکیب شدند، میتوانیم پاستا را سرو کنیم.