مواد لازم و آموزش پاستا آلفردو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پاستا آلفردو
پاستا آلفردو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب جهانی است که در کشورهای مختلف به روشهای مختلفی تهیه میشود. این غذا اصلیت ایتالیایی دارد و به نام سس آلفردو معروف است. سس آلفردو یکی از سسهای معروف ایتالیا است که برای اولین بار توسط آلفردو دی للیلو در سال 1914 ساخته شد. در گذشته، برای درست کردن این سس از تخممرغ استفاده میکردند، اما امروزه سس آلفردو را با خامه و شیر درست میکنند که طعمی بسیار غنی و خوشمزه دارد. برای یادگیری این دستور پخت با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
پاستا پنه یا فتوچینی | 500 گرم |
خامه | 1 بسته 200 گرم |
شیر | 1.5 لیوان + 3 قاشق غذاخوری |
سیر | 6 حبه |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
سینه مرغ | 1 عدد کامل |
قارچ | 400 گرم |
جعفری | 1 دسته |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن | به مقدار کافی |
دستور پخت پاستا آلفردو
مرحله اول
برای درست کردن پاستا آلفردو، اول قارچها را با دستمال پاک میکنیم و سریعاً آبکش میکنیم. سپس آنها را به صورت ورقهایی خرد کرده و در یک بشقاب میریزیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
شما میتوانید پوست قارچها را قبل از خرد کردن بردارید که این بستگی به سلیقه شما دارد. سپس سیرها را پوست کنده، شسته و ریز خرد میکنیم و آنها را در کنار قارچها در بشقاب میگذاریم.
مرحله سوم
سپس سینه مرغ را میشوییم و روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم. استخوانهای آن را به خوبی خارج کرده و از دو طرف برش میزنیم. کمی سرکه روی هر دو طرف مرغ میریزیم.
مرحله چهارم
حالا روغن زیتون را در یک ماهیتابه گرم کرده و سیرهای خرد شده را در آن تفت میدهیم تا عطر آن خوب بلند شود. سپس مرغ را اضافه کرده و آن را سرخ میکنیم تا پخته شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه مرغ پخته شد، قارچها را هم اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سپس خامه، شیر و ادویههایی مثل نمک، فلفل و آویشن را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که همه مواد به خوبی باهم ترکیب شوند و سس غلیظی به دست آید.
مرحله ششم
در نهایت، پاستای پخته شده را به سس اضافه میکنیم و همه چیز را به آرامی هم میزنیم تا پاستا با سس کاملاً پوشیده شود. میتوانید در آخر با جعفری خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
“““html
مرحله چهارم
حالا این مخلوط را روی تمام قسمتهای سینه مرغ میزنیم و کمی آویشن، فلفل سیاه و نمک روی آن میپاشیم. بهتر است که برای اینکه پاستا سریعتر آماده شود، از دو تابه به طور همزمان استفاده کنیم و هر دو را روی گاز بگذاریم.
مرحله پنجم
یکی از تابهها که مناسب گریل است، برای سینه مرغ استفاده میشود و تابه دوم برای پختن پاستا است. این کار باعث میشود که هیچکدام از مواد سرد نشوند. یک قابلمه را تقریباً تا نیمه با آب جوش میکنیم و آن را روی حرارت زیاد قرار میدهیم.
مرحله ششم
سپس پاستا را داخل آب میریزیم تا حدود 30 دقیقه نرم شود. در ادامه، داخل تابه گریل 2 الی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و سینههای مرغ را داخل آن میچینیم تا گریل شوند.
مرحله هفتم
در تابه دوم، قارچهای خرد شده را میریزیم و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه میکنیم و قارچها را به آرامی تفت میدهیم تا آب آنها بخار شود. سپس شیر را به آن میافزاییم و اجازه میدهیم به جوش بیاید.
مرحله هشتم
به مرغها سر میزنیم و اگر یک طرفشان کاملاً گریل شده بود، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگرشان هم گریل شود. وقتی شیر در حال جوشیدن بود، سیرهای خرد شده را اضافه میکنیم.
مرحله نهم
سپس بلافاصله 1 قاشق غذاخوری آرد را با 2 یا 3 قاشق غذاخوری شیر سرد حل میکنیم و به مخلوط اضافه میکنیم. بعد از ترکیب کردن مواد، 2 دقیقه بعد خامه و کمی فلفل سیاه را اضافه میکنیم.
مرحله دهم
حدود 3 دقیقه بعد حرارت را خاموش میکنیم و در cuối کار، کمی جعفری خرد شده به سس اضافه کرده و خوب با سس مخلوط میکنیم. تابه محتوی سینههای مرغ را چک میکنیم و اگر کاملاً گریل شده باشند، حرارت را خاموش میکنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله، پاستاهای پخته شده را در آبکش میریزیم و وقتی آب اضافه آنها خارج شد، پاستاها را داخل تابه سس آلفردو داغ میریزیم و کمی هم میزنیم تا همه با هم خوب مخلوط شوند.
مرحله دوازدهم
پس از اینکه تمام پاستاها به سس آغشته شدند و خوب گرم شدند، آنها را داخل ظرف مورد نظر ریخته، سپس سینههای مرغ گریل شده را خرد کرده و روی پاستا میچینیم و نوش جان کنید.