مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا با سوسیس و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاستا با سوسیس و قارچ

پاستا یکی از غذاهای مشهور ایتالیایی است که می‌توان آن را با اشکال مختلفی از ماکارونی و مواد و سس‌های گوناگون تهیه کرد. در این دستور پخت، ما از سس خامه‌ای و دو ماده اصلی یعنی سوسیس و قارچ استفاده می‌کنیم. به جای سوسیس، می‌توانید از انواع دیگر گوشت یا حتی گوشت چرخ کرده بهره ببرید. این غذا را می‌توان به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها یا به عنوان وعده شام تهیه کرد. اگر می‌خواهید مراحل تهیه پاستا با سوسیس و قارچ را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، تا انتهای مطلب با ما در سایت فرهنگی رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم برای ۵ نفر
ماکارونی فرمی ۵۰۰ گرم (نفری ۱۰۰ گرم)
پیاز ۱ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
سوسیس بالای ۷۰ درصد ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذا خوری
پاپریکا نصف قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شیر نصف لیوان
سیر ۳ حبه
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
اسفناج تفت داده شده ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم

آموزش پاستا با سوسیس و قارچ

مرحله اول

برای درست کردن پاستای خوشمزه با سوسیس و قارچ، اول یک قابلمه بزرگ بزارید و آب داخل آن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب بجوشد. بعد ماکارونی و کمی نمک به آن اضافه کنید. بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا ماکارونی کاملاً پخته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه ماکارونی پخت، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز را بشویید، پوست آن را بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن یا کره روی حرارت گرم کنید و پیازها را به آن اضافه کنید تا کمی نرم و طلایی شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، سیر را خیلی ریز خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و آنها را تفت دهید. قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس این قارچ‌ها را به پیازها اضافه کنید و برای جلوگیری از سیاه شدن آنها، یک قاشق آبلیمو به مخلوط اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا قارچ‌ها را خوب تفت دهید تا سرخ شوند. سپس سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌های نازک و هماهنگ خرد کنید و به میکس قارچها اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا سوسیس‌ها نیز خوب سرخ شوند و رنگ‌شان تغییر کند.

مرحله پنجم

وقتی قارچ و سوسیس خوب سرخ شدند، رب گوجه‌فرنگی، پاپریکا و کمی آرد به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر و خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظی به دست بیاید.

مرحله ششم

حالا اسفناج‌های تفت داده شده را هم به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله آب لیمو، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. وقتی سس آماده شد، ماکارونی آبکش شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. در نهایت پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا را هم کم کم اضافه کنید.

مرحله هفتم

بعد از چند دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود. سپس پاستا را در ظرف سرو کنید. لازم به ذکر است که بهتر است در حین تهیه سس، ماکارونی را هم بپزید تا خمیر نشود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا