مواد لازم و آموزش پاستا پنه بیف آلفردو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پاستا پنه بیف آلفردو
پاستا پنه بیف آلفردو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که در سراسر دنیا شناخته شده است. در ادامه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله این خوراک خوشمزه را ببینید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت راسته یا فیله گوساله | ۲۵۰ گرم |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۲ حبه |
خامه | ۲۰۰ گرم |
پاستا | ۴۰۰ گرم |
پنیر پارمزان | به مقدار کافی |
شیر | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش پاستا پنه بیف آلفردو
مرحله اول
برای تهیه پاستا پنه بیف آلفردو، ابتدا گوشت گوساله را به صورت نازک برش دهید. سپس مقداری نمک و فلفل روی آن بریزید و خوب ماساژ دهید تا طعمدار شود.
مرحله دوم
یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. سپس گوشتهای خرد شده را به تابه بیفزایید و با حرارت بالا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا گوشت بپزد.
مرحله سوم
توجه کنید که زمان پخت گوشت نباید بیش از حد طول بکشد، زیرا در این صورت سفت میشود. حالا یک قابلمه را با آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
مرحله چهارم
قارچ را بشویید و به صورت ورقهای برش بزنید. سپس پیاز را ریز خرد کنید و به تابه اضافه نمایید. کمی تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود، سپس قارچها را هم به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
قارچها را تفت دهید تا نرم و سرخ شوند، سپس سیر را با رنده ریز رنده کرده و به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ادامه دارد…
“`
در یک تابه مقداری روغن میریزیم و بعد از اینکه بوی خوش سیر بلند شد، خامه صبحانه و کمی شیر را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
سپس، گوشتهای سرخ شده را به تابه میافزاییم و مخلوط میکنیم تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. نکته مهم این است که برای غلیظتر شدن سس قارچ، به هیچ عنوان از آرد استفاده نکنید.
مرحله هفتم
وقتی که آب در قابلمه به جوش آمد، پاستا و کمی نمک را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم پاستا در آب جوش بماند تا کاملاً نرم و پخته شود. بعد از اینکه پاستا خوب پخته شد، آن را آبکش میکنیم.
مرحله هشتم
حالا پاستا را به تابه سس قارچ اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همه مواد یکدست و خوب ترکیب شوند. در آخر، پاستا پنه را در ظرف مورد نظر میریزیم و مقداری پنیر پارمزان و جعفری روی آن میپاشیم. نوش جان.